Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEROJSKI POTEZ

Opasna situacija u Križevcima: Pogledajte kako je dječak spasio otvorenje Adventa

Križevci
Foto: Podravski.hr
06.12.2017.
u 11:47

Prilikom paljenja lampiona, neki od njih nisu se vinuli u zrak. Jedan je nezgodno pao na drvenu kućicu u kojoj se iznajmljuju klizaljke, a nalazi se pokraj šatora.

Hrabri dječak sinoć je spriječio potencijalno vrlo opasnu situaciju kada je pri otvaranju adventa u Križevcima lampion pao na drvenu kućicu, piše Podravski.hr

Prilikom paljenja lampiona, neki od njih nisu se vinuli u zrak, a jedan je nezgodno pao na drvenu kućicu u kojoj se iznajmljuju klizaljke, a nalazi se pokraj šatora. 

 

Jedan od roditelja primijetio je gorući lampion te je podigao dijete na krov. Hrabri dječak potom ga je bacio na pod i otklonio potencijalno opasnu situaciju. 

Za taj je herojski čin zaradio spontani pljesak publike. 

Pogledajte i FOTOGALERIJU: Advent u Zagrebu 2017.

Križevci
1/53

Komentara 3

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:53 06.12.2017.

Te lampione zabraniti ne samo zbog potencijalne opasnosti od požara (sjetimo se kako je prije par godina gorjela skela na zagrebačkoj katedrali!) nego i zbog stakleničkih ispušnih plinova koji se stvaraju gorenjem i koji utječu na okoliš! Želite li živjeti s gasmaskom na licu??? Zabrana!!!

IV
ivanoo
13:00 06.12.2017.

Jel malom možda prezime Tesla?

Avatar ucjena
ucjena
14:48 06.12.2017.

Ne zabraniti, moramo sljediti amere, kaj ako izgori ciji dom ili tvornica, sve ce to narod platiti,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije