Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u dubrovniku

Vozač psovao na maturante:' Udaraš po autu od 60 hiljada eura!'

Youtube Screenshot/Dubrovački dnevnik Redakcija
22.05.2019.
u 13:02

Osim što pjevaju i plešu, maturanti su počeli su udarati automobile koji su prolazili ulicom, unatoč policiji koja ih teško obuzdava.

Maturanti Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik malo su se previše opustili na tradicionalnoj norijadi. Osim što pjevaju i plešu, počeli su udarati automobile koji su prolazili ulicom, unatoč policiji koja ih teško obuzdava.

Jedan je izuzetno ljut vozač izašao iz automobila i počeo vikati na maturante. 

- Koji je od vas udario majku vam j*ben svima? Udaraš po autu od 60 hiljada eura! - psovao je muškarac dok je među maturantima tražio krivca.

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
14:48 22.05.2019.

A sto je trebao,vikati"bravo"i cestitati?!Vozim auto staro deset godina ali ne bi me bas razveselilo da netko po njemu lupa...i, da vidim komentare,tko bi od vas takvo lupanje prihvatio s odusevljenjem?

CU
cuni
16:39 22.05.2019.

Dobro su ih naucili u turisticko/ugostiteljskoj skoli.

ZI
zimerman
21:12 22.05.2019.

Treba ih pritvorit I drzati u zatvoru dok ne plate odstetu ,tako se to radi u normalnim državama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije