Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPRIJE POZNAT POLICIJI

Mafijaški obračun u Beogradu: Pozvali ga da izađe, potom propucali

Srpska policija
Foto: Ilustracija: Davor Javorovic/PIXSELL
14.05.2020.
u 23:59

Navodno je rekao policiji da nikoga nije vidio niti zna tko stoji iza napada

Aleksandar Kostadinović (42) poznat u srpskoj javnosti i kao Aca Tref, koji je proveo 13 godina u zatvoru zbog sudjelovanja u dvostrukom ubojstvu i pljački agencije 'Tref rent-a-car', ranjen je nakon što je izašao ispred svoje zgrade u Beogradu nakon telefonskog poziva. 

Na njega je ispaljeno šest hitaca, a kako doznaje Kurir uspio je odvesti se u bolnicu sa šest prostrelnih rana i tamo mu je pružena pomoć. Navodno je rekao policiji da nikoga nije vidio niti zna tko stoji iza napada. On je nedavno izašao iz pritvora u kojem je bio od 2017. godine zbog otmice. 

Pljačka vrijedna sedam i pol milijuna maraka

Javnosti je postao poznat krenuo u pljačku agencije 'Tref rent-a-car' s Andrejem Kovačevićem, sinom ubijenog biznismena Vlade Trefa po kojem je agencija dobila ime i koja je nakon njegova ubojstva pripala njegovoj drugoj ženi. Smatra se kako Andrej nije bio zadovoljan podjelom imovine, pa je osmislio pljačku zajedno s dvojicom svojih prijatelja. 

Kovačević je iskoristio blagajnicu Biljanu Stanojković za ulazak u agenciju, jer je imala magnetnu karticu za otvaranje vrata, a čuvara Bratislava Dačića, kojeg je dobro poznavao, ubio je hicem iz pištolja u glavu. Iz sefa su navodno odnijeli sedam i pol milijuna maraka, a blagajnicu su potom odvezli do Garaškog jezera i hladnokrvno je ubili. 

Kostadinović je dobio 13 godina zatvora, tada maloljetni Kovačević 10 dok je treći sudionik pljačke nestao i o njemu se ništa ne zna. 


 

Komentara 4

Avatar Pancevac
Pancevac
00:36 15.05.2020.

Beograde, Beograde.......na uscu dveju reka ispod Avale.....

Avatar mason
mason
08:52 15.05.2020.

Treci svijet.

Avatar kralj Tomislav II
kralj Tomislav II
11:37 15.05.2020.

propucali????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije