Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije očekivala

Bacila u ocean lopticu s imenom i brojem, evo tko joj se javio nakon 6 godina

Loptica za softfball
Foto: Thinkstock
27.11.2017.
u 13:48

Hayley je već bila zaboravila na lopticu i poruku pa ju je odgovor poprilično iznenadio.

Kada je Hayley Robbins imala 12 godina, napravila je jedan romantični eksperiment. Na lopticu za softball napisala je svoje ime i broj telefona uz poruku da želi da  joj se jave ''slatki dečki''. Nakon šest godina uslijedio je šok – netko joj je odgovorio na poruku. 

Hayley je već bila zaboravila na lopticu i poruku pa ju je odgovor jednog Adama poprilično iznenadio. 

Galerija: 10 seksualnih fantazija koje sve žene imaju, a srame se priznati!

Loptica za softfball
1/11

''Kada sam bila na plaži prije šest godina, napisala sam na lopticu svoje ime i broj, pa sam je bacila u ocean. Napisala sam da mi se jave slatki dečki i večeras sam dobila odgovor'', objavila je na Twitteru, prenosi Emirates 24/7.

No, tu nije bio kraj iznenađenjima s obzirom na to da se na kraju ispostavilo da je Adam – žensko. Riječ je o 16-godišnjakinji koja se prvo predstavila kao Ashley, a onda i pravim imenom Kelci. 

Iako je Kelci tako dvaput prevarila Hayley, postale su prijateljice. 

Pogledajte i video: Ovo su znakovi da žena želi seks. Prepoznajte ih!

Komentara 8

VI
Vito
15:33 27.11.2017.

Bacila u ocean lopticu .... tko joj se javio nakon 6 godina ::: Koliko ima naseljenih mjesta oko pet oceana??? __ Koliko imanaseljenih otoka po Oceanima??? __ Koliko kruzera i ostalih plovila postoji s kojih se može baciti u ocean loptica???

VE
velist
14:59 27.11.2017.

Stvarno nevjerojatan članak. Ovo se događa jednom u milijun godina i još ne mogu doći sebi. Želim upoznati autora članka koji je ovo napisao i toliko me ushitio.

VI
Vito
15:30 27.11.2017.

Bacila u ocean lopticu s imenom i brojem, evo tko joj se javio nakon 6 godina :::: Ocean????????? Indijski???? Atlantski ??? Tihi??? Artički??? Južni???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije