Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Po izboru

Ljubitelji 'jaja na oko' imaju snažniji seksualni nagon

jaje na oko
Ilustracija
30.09.2012.
u 11:22

Zanimljivo je i kako su oni koji vole tvrdo kuhana jaja skloniji razvodima

Način pripreme i konzumacije jaja ne govori samo u ukusima onih koji ih konzumiraju već otkrivaju i njihov karakter, društeni status, pa čak i seksualni nagon.

Tako se barem tvdi u istraživanju koje je objavio Daily Mail, a koje je provedeno na 1010 odraslih osoba. Istraživanje je provela britanska udruga proizvođača jaja u svrhu ispitivanja psihologije konzumenata proizvoda koje prodaju.

Pokazalo se kako su ljubitelji kuhanih jaja neorganizirani, ljubitelji omleta su najdiscipliniraniji dok su oni koji preferiraju "jaja na oko" osobe izraženog seksualnog nagona i dolaze većinom iz srednje radničke klase.

Zanimljivo je i kako su oni koji vole tvrdo kuhana jaja skloniji razvodima, dok omlet preferiraju ljudi bez djece.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije