Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dokumenti dokazuju

Ljubičić sredio posao Medikolu prije nego što je izvijestio bolnice

'25.11.2007., Zagreb - Kolinda Grabar - Kitarovic, ministrica vanjskih poslova i europskih integracija, i ministar zdravstva Neven Ljubicic u izbornom stozeru HDZ-a. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
Autor
Sonja Hoffman
02.04.2011.
u 22:00

Bivši ministar Ljubičić svojoj je pomoćnici naredio da odgovori na pismo namjere

Nakon što je Večernji list u petak objavio dokument kojim je 21. prosinca 2006. bivši ministar zdravstva Neven Ljubičić KBC-u Zagreb odbio nabavu uređaja PET/CT te za to bolnici dao čak 68 milijuna kuna više no što je u studiji dogradnje tražila, ostalo je neodgovoreno pitanje je li bivši ministar to učinio kako bi privatnoj tvrtki Medikol omogućio monopol nad skupom pretragom.

Večernji list u posjedu je još jednog dokumenta koji govori da je ministar Ljubičić, prije no što je odbio nabavu KBC-u, već imao dogovor s Medikolom.

>>Cijeli tekst pročitajte u nedjeljnom izdanju Večernjeg lista

Komentara 32

OB
-obrisani-
22:24 02.04.2011.

Malo nas je,....al`smo govna. Zna se HDZ.

TA
tania
22:24 02.04.2011.

pa zar nije lako provjerit kakvu kuću i auto ima taj Ljubičić i da li ju je stekao nasljedstvom ili ju je naglo izgradio kao i svi naši ministri unazad par godina. Milinović isto nije ništa bolji....

Avatar Azriel
Azriel
09:08 03.04.2011.

i neznam čemu minisu na argumente... neka me netko demantira, a ne da se igra ko malo retardirano dijete u pijesku. Hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije