Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na liječenju

Liječnik zaražen ebolom ušetao u bolnicu u Atlanti

Ebola
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
03.08.2014.
u 12:39

Zaraženi liječnik je,nakon dolaska u SAD poručio po supruzi da mu je drago što se vratio kući, a u bolnicu je iz vozila hitne pomoći - ušetao u zaštitnom odijelu.

Američki liječnik Kent Brantly, zaražen ebolom u Africi gdje je pomagao oboljelima, jučer je sletio u SAD sanitarnim zrakoplovom i odmah je vozilom hitne pomoći prebačen u bolnicu u Atlanti gdje će biti u posebno opremljenoj sobi na liječenju u karanteni. Na snimci je vidljivo kako je Brantly ušetao iz vozila u bolnicu.

Građani su pozivima i mailovima zatrpali bolnicu sveučilišta Emory u Atlanti gdje je Brantly smješten. Jučer su društvene mreže "eksplodirale" na vijest da je oboljeli liječnik na putu prema SAD-u, a oštro je reagirao i bogataš Donald Trump. Stanovnici SAD-a strahuju od širenja zaraze. 

Zaraženi liječnik je,nakon dolaska u SAD poručio po supruzi da mu je drago što se vratio kući, a u bolnicu je iz vozila hitne pomoći - ušetao u zaštitnom odijelu. Cijeli putem od zračne baze do bolnice iz zraka je snimano sanitarno vozilo koje je do bolnice imalo osiguranu pratnju od nekoliko automobila.

U bolnici također uvjeravaju kako nema mjesta strahu jer je izolacijska soba odvojena od drugih bolničkih odjela, te ima jedinstvenu opremu i infrastrukturu koja omogućava vrlo visoku sigurnost.

>>Srbi uveli kontrole u zračnim lukama: Ebola neće na naše tlo

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar butcher
butcher
16:13 03.08.2014.

Welcome to USA )))))))))))))

BL
Blizard
07:57 04.08.2014.

Bogataš gofno Trump ,toliko je digao galame na humanitarca doktora koji se uputio u neizvjesnost i po svoj život da bi pomogao drugima ,dočekan je evo na ovaj nacin od ovog Trampa koji ima sigurno opasniji virus od emobe a ipak se slobodno šeta Amerikom !

BL
Blizard
07:59 04.08.2014.

ps ...ebole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije