Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To mu nije prvi put

Lažni policajac zaustavio pravog detektiva, sada mu treba pravi odvjetnik

French soldiers and police secure the area after at least 30 people were killed in Nice, France, when a truck ran into a crowd celebrating the Bastille Day national holiday July 14, 2016.  REUTERS/Eric Gaillard
Foto: Reuters/ PIXSELL
16.04.2017.
u 10:57

Policija je priopćila da je Pacheco Bustamante uhićen u petak pod optužbom da se lažno predstavljao kao floridski policijski časnik

Muškarac koji se na Floridi pravio da je policajac zaustavio je jedno vozilo ne sluteći da je u njemu pravi policijski detektiv, pišu američki mediji.

Policija je priopćila da je Pacheco Bustamante uhićen u petak pod optužbom da se lažno predstavljao kao floridski policijski časnik.

Bustamante je vozio Ford Crown Victoria sličan mnogim policijskim vozilima kada se približio neobilježenom automobilu detektiva i uključio sirenu. Detektiv je zaustavio svoje vozilo, ali je u razgovoru s Bustamanteom shvatio da on nije policajac i uhitio ga je.

Bustamante je rekao policiji da je to već ranije radio.

Zasad se ne zna je li Bustamante našao pravog odvjetnika da ga zastupa pred sudom.

>> Vukovarac (38) i policajac svladali pljačkaša trgovine

>> Hrabri Vukovarac: Nazvala me supruga sva uplakana, opisala ga je, znao sam da je to on

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije