Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Lajki su ostala još samo tri dana života, nitko nije pitao za nju

11. travnja 2016. u 18:56 12 komentara 5219 prikaza
Lajka
Foto: Privatni album

Iako ima samo dvije godine, mješanki Lajki ostala su još tri dana života. I ne zato što je bolesna, već zato što joj je 'istekao rok trajanja', ubit će je 15. travnja.

Odbrojala je Lajka 57 dana u skloništu Pokupsko Cerje i nitko nije pitao za nju. Mirna je i pomalo plaha, no izuzetno dobre naravi. Slaže se sa svima, a cijepljena je i čipirana. Traži samo komadić dvorišta, mjesto u kojem će pronaći sigurnost i u kojem će preživjeti. Za Lajku zovite na 098/13-40-900, 099/62-66-176 ili 099/37-31-508.

RECEPT ZA SAVRŠENI GRILL
Jeste li znali čemu služi daska za dimljenje: Meso s roštilja dobit će sasvim novu notu okusa

A1 izdvaja za Vas

 • nadastanic:

  Opet ti!! :( Već sam ti rekla da nema smisla (nije pošteno) pljuvati po drugima, a ne vidjeti što se dešava u tvom dvorištu!! Ostavi se Pavelića i Artukovića. to je hrvatski problem!! Tvoj su Mihajlović, Đujić, Šešelj i ostala "divna" ekipa!!

 • nadastanic:

  Komentar ti nema veze s mozgom, dragi moj sunarodnjak!! Ostavi se NDH i kreni u borbu protiv Draže i smeća u SVOM dvorištu!! Raspiši se o Srebrenici! Nije ovdje sjajno, ali ni kod tebe nije bolje! Budu li me takvi ... prikaži još! kao ti "branili" nagrabusila sam!! OVO ovdje je jedan ispaćeni pas kojem treba pomoći!!

 • Avatar Cole5
  Cole5:

  Vidim sad vodite računa o psima... Smo bih vas podsetio da prvi zakon koji ste doneli u Vašoj NDH je upravo zabrana dršanja pasa, sa namerom da što lakše u selima sa Srpskim šivlem Vaše Ustaske jedinice mogu počiniti stravične ... prikaži još! zločine. U drugom svetskom ratu u Vašim logorima ubijeno je više Srba nego sto je poginulo u borbama sa Nemcima, Italijanima, Mađarima, Bugarima i Balistima...