Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bliži se rok
Povratak na članak

Lajki su ostala još samo tri dana života, nitko nije pitao za nju

Komentari 12

NA
nadastanic
11:01 12.04.2016.

Opet ti!! :( Već sam ti rekla da nema smisla (nije pošteno) pljuvati po drugima, a ne vidjeti što se dešava u tvom dvorištu!! Ostavi se Pavelića i Artukovića. to je hrvatski problem!! Tvoj su Mihajlović, Đujić, Šešelj i ostala "divna" ekipa!!

VL
NA
nadastanic
09:11 12.04.2016.

Komentar ti nema veze s mozgom, dragi moj sunarodnjak!! Ostavi se NDH i kreni u borbu protiv Draže i smeća u SVOM dvorištu!! Raspiši se o Srebrenici! Nije ovdje sjajno, ali ni kod tebe nije bolje! Budu li me takvi kao ti "branili" nagrabusila sam!! OVO ovdje je jedan ispaćeni pas kojem treba pomoći!!

VL
Avatar Cole5
Cole5
19:31 11.04.2016.

Vidim sad vodite računa o psima... Smo bih vas podsetio da prvi zakon koji ste doneli u Vašoj NDH je upravo zabrana dršanja pasa, sa namerom da što lakše u selima sa Srpskim šivlem Vaše Ustaske jedinice mogu počiniti stravične zločine. U drugom svetskom ratu u Vašim logorima ubijeno je više Srba nego sto je poginulo u borbama sa Nemcima, Italijanima, Mađarima, Bugarima i Balistima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.