Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO ZA JEDNO PUTOVANJE

Kupio auto jer mu je to bilo jeftinije od karte za vlak

Tom Church
Reddit
12.04.2018.
u 17:37

Došao je do zaključka da će za povratnu kartu London - Bristol potrošiti 1855 kuna dok će za Hondu Civic iz 1997. godine, porez, osiguranje i gorivo morati platiti manje - 1755 kuna.

Visoke cijene karata za vlakove potaknule su Britanca Toma Churcha (27) iz Londona na neobičan potez. Želio je posjetiti prijatelja u 160 kilometara udaljenom Bristolu, a kad je shvatio da bi ga karta za vlak stajala skuplje od kupnje rabljenog automobila odlučio se za nabavku vozila.

Na Redditu je vidio da se jedan korisnik također požalio na skupoću karata te se bacio na računanje troškova te pronalazak vozila.

Došao je do zaključka da će za povratnu kartu London - Bristol potrošiti 1855 kuna dok će za Hondu Civic iz 1997. godine, porez, osiguranje i gorivo morati platiti manje - 1755 kuna. 

- Odlučio sam kupiti Hondu sa 215 tisuća prijeđenih kilometara od jedne gospođe koja je vozilo prodavala po smiješno niskoj cijeni. I mislim da sam odlično prošao jer bi me kupnja karte za vlak stajala stotinjak kuna skuplje, a nakon svega automobil mogu zadržati ili prodati. Istina, karte za vlakove su povoljnije ako se rezerviraju unaprijed, no ne znam zašto nas pljačkaju ako se odlučimo za putovanje u posljednji trenutak - ispričao je 27-godišnji Britanac. 

Komentara 3

RI
rightside
20:18 12.04.2018.

da da, i to sve je ekskluzivno ispricao vasem novinarcicu,,divna prica,,)))))znaci vlak tamo za relaciju od 160kilometara kosta 1855 kuna?? tu neko jako debelo laze,,dragi drugovi..))))))

VE
vedran69
05:43 13.04.2018.

Piše porez, gorivo i osiguranje, a ne cijena auta. Članak kao i velika većina na ovom portalu smiješan i ne znam tko dopušta da takvi članci izlaze van.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije