Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PRIRODNA ŽETVA'

Kuhanje sa – spermom!

03.05.2009.
u 19:33

Nazovite nas zadrtima i punima predrasuda, ali ne bismo se voljeli naći u kuhinji tipa po imenu Paul "Fotie" Photenhauer. Naime, dotični je napisao knjigu recepata pod nazivom "Natural Harvest" u kojoj kao dodatak jelima preporuča – spermu.

"Ne samo da je hranjiva, već ima sjajnu teksturu i sjajna svojstva kod kuhanja... jeftino ju je proizvesti i dostupna je u većini domaćih i restoranskih kuhinja... Kad jednom prevaziđete početno oklijevanje, iznenadit će vas koliko je zahvalna u kulinarstvu..." samo su neke od pohvala sjemenu koje navodi Fotie, ali i pored toga nije za svoju kuharicu našao zainteresiranog izdavača, nego je sam dao u tisak preko Lulu, izdavačke kuće koja nudi "samizdat" usluge.

Njegova "Prirodna žetva" (61 stranica, 23 X 18 cm, tvrdi uvez, skroz u boji) može se – ako ste dovoljno radoznali – naručiti preko interneta za 24.95 dolara. Na Amazonu je ispod ponude te knjige, u komentarima, neki potomak useljenika iz Istočne Europe napisao kako su se u selu njegovih predaka kao specijalitet pravili valjušci sa svinjskim sjemenom, što je moguće, ali je teško povjerovati u njegovu tvrdnju da je biti odabran za skupljanje te "sirovine" bila posebna i velika počast. Ali opet, o ukusima i običajima se ne raspravlja...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije