Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETA VIŠE STOTINA TISUĆA KUNA

Krao artikle s policija pa ih skrivao pod jaknom. Uhićen zbog alarma i zaštitara

Pljacka
Sanjin Strukic/PIXSELL
25.11.2021.
u 07:33

Tužiteljstvo traži da ga se pritvori zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Za devet krađa raznih artikala iz trgovina, vrijednih više stotina tisuća kuna sumnjiči se 66-godišnjak koji je zbog toga ispitan na ODO Rijeka. Sumnjiči ga se da je krađe počinio od 8. listopada do 4. studenog na području Primorsko-goranske županije. Ulazio je u trgovine, s polica uzimao razne artikle koje je potom skrivao ispod jakne.

Nakon toga bi otišao iz trgovine ne plativši. Sumnjiči ga se i za pokušaja krađe koju je počinio 20. listopada. Učinio je sve kao i svaki put prije toga, no ovaj se put,  nakon što je 66-godišnjak izašao iz prostora trgovačkog centra u Rijeci  oglasio alarm. Čuvši alarm do 66-godišnjaka je dotrčao zaštitar. Uhvatio ga je, no 66-godišnjak mu se počeo otimati. Zatim mu je zaprijetio nekim oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem prije no što je odbacio ukradene predmete i pobjegao. No uskoro je nađen i uhićen a tužiteljstvo traži da ga se pritvori zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar rpesevski
rpesevski
16:37 12.12.2021.

Mora biti penaliziran ne samo zbog kaznenog djela kradje već i zbog napada na službenu osobu - zaštitara. Ne bude li kažnjen ponoviti će sve to i dalje.

BF
bf23
07:43 25.11.2021.

Više stotina tisuća kuna? Što je krao, dijamante? Ne bi bilo loše pročitati članak prije objave, makar naslov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije