Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Upao u trgovinu, prislonio trgovkinji sjekiru na prsa i tražio novac

Cijepanje drva za ogrjev
Borna Filic/PIXSELL
22.11.2021.
u 15:08

Nakon što je ispitan na tužiteljstvu, doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji ga je pritvorio zbog opasnosti  od ponavljanja djela.

Iza rešetaka je završio 26-godišnji razbojnik, koji je u razbojničke pohode, kako ga sumnjiči ŽDO Zagreb, išao sa - sjekirom.  

Sumnjiči ga se za pokušaj razbojstva zbog čega je ispitan na tužiteljstvu, nakon što je protiv njega otvorena istraga. On se sumnjiči da je 8. studenog u 18.15 sati upao u jednu trgovinu u Zagrebu. Prišao je trgovkinji, na prsa joj prislonio sjekiru, dok je u drugoj ruci imao sprej suzavac.

- Daj mi pare! - zatražio je 26-godišnjak.

No trgovkinja je srećom uspjela pobjeći jer je iskoristila njegovu nepažnju. On pak nije uspio uzeti novac iz blagajne jer je bila zaključana pa je pobjegao.  Nakon što je ispitan na tužiteljstvu, doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji ga je pritvorio zbog opasnosti  od ponavljanja djela.

VIDEO: Evo koliko bi građana podržalo uvođenje lockdowna za necijepljenje i COVID potvrde u kafićima

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije