Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomažu Hrvatskoj u borbi protiv koronavirusa

Kineski graditelji Pelješkog mosta uplatili 800.000 kuna i donirali zaštitne maske

Zaštitna oprema stiže iz Kine
Foto: CRBC
1/2
31.03.2020.
u 16:11

Zaštitne  medicinske maske koje su upravo na putu iz Kine u Hrvatsku.

Kineska tvrtka China Road and Bridge Corporation, koja  gradi most na Pelješcu, uplatila je u danas, 31. ožujka,  800.000 kuna na račun koji je otvorila Vlada Republike Hrvatske za pomoć u obrani od koronavirusa. Iz CRBC-a poručuju da je ova donacija pomoći hrvatskoj vladi i hrvatskim građanima u borbi protiv širenja virusa Covid-19.

U CRBC-u navode da će  također donirati hrvatskoj vladi i zaštitne  medicinske maske koje su upravo na putu iz Kine u Hrvatsku.

Pogledajte i video: Vodeći hrvatski znanstvenici predviđaju kad bi mogla završiti pandemija

Ključne riječi

Komentara 15

BO
bogila
09:02 01.04.2020.

Da je taj most radila bila koja hrvatska firma već bi bila potpisana četri aneksa ugovora o probijanju proračuna i kasnilo bi se sa radovima minimalno pola godine.

OK
okvals54
20:23 31.03.2020.

Oni su proizveli Korona virus i sada glume humanost.Kinezi su krivi za ovo Zlo.

FI
FilipMarko
21:21 01.04.2020.

Građevinski Fakultet izgubio Pelješki most, doduše jesu suradnik u projektu, ali glavni projektant nisu....koliko je novca poreznih obveznika bačeno u vjetar za studije i nekakve projekte za taj most...od kojih na kraju ništa jer se radi po Slovenskom projektu !! Sad će se vidjeti kineska požrtvovnost i marljivost dok grade ovaj most i nesposobnost uhljeba s Građevinskog Fakulteta iz Zagreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije