Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgoda

Kerum ubacio listić u krivu glasačku kutiju

Split: Kandidat za gradonačelnika Željko Kerum ubacio glasački listić u krivu kutiju
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/10
21.05.2017.
u 14:28

Kandidat Hrvatske građanske stranke (HGS) došao je na biralište u društvu supruge Fani i djece

Željko Kerum, kandidat za gradonačelnika Splita, danas je na biračkom mjestu doživio malu nezgodu - listić je ubacio u krivu glasačku kutiju.

Kandidat Hrvatske građanske stranke (HGS), koji je već jednom obnašao dužnost gradonačelnika Splita, došao je na biralište u društvu supruge Fani i djece.

Kako je njegovo glasovanje izgledalo, pogledajte u galeriji.

Komentara 23

IC
ICCO
16:37 21.05.2017.

Nije to bila nikakva nezgoda nego nerješiv zadatak za Keruma.

DE
derin
15:35 21.05.2017.

Nadam se da Split neće izabrati ovog lika, jer to bio zadnji znak da je u Splitu zdrav razum i mozag rekli zbogom. On je uzeo 80 milijuna kuna za sanaciju odlagališta da bi napravio okretište ispred svog hotela za zvjezdicu vise, tri godine nije dolazio na posao, deset dana nije mogao očistiti snijeg, pa se 800 ljudi polomilo i tužilo grad i dobilo velike odštete, zaposlio svu rodbinu svoju i od ekipe. Za vrijeme njega i Baldasara Split je povukao nula eura iz EU fondova, sto nije i čudno kad čovjek vidi tko je ekipa oko njega., i jos mnogo toga. Dobije li ovaj, mi zadnji mladi koji smo ostali u gradu bježimo van, jer dosta nam je gledati da svi gradovi idu naprijed, a Split sam sebe pretvara u cirkus i ruganje.

Avatar davcro
davcro
15:13 21.05.2017.

kako će biti gradonačelnik kada ga i glasačke kutije zbunjuju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije