Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE

Kerum traži berače maslina: Objavio i kolika je dnevnica

Split: Željko Kerum časti građane dok prikuplja potpise za izbore za gradonačelnika
Foto: Photo: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/3
17.10.2022.
u 17:41

Dugo se nisam javljao, još od zadnjih izbora, na kojima su birači koji su izišli glasovali za nakaradnu gradsku vlast. Ali volju građana koji su glasali treba poštivati. Ali nije to razlog zašto pišem, započeo je Kerum

Bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum oglasio se na svom Facebook profilu gotovo četiri mjeseca nakon neuspjeha na kotarskim izborima u Splitu.

Podsjetimo, krajem lipnja održali su se izbori za gradonačelnika Splita i Gradsko vijeće. Nakon što se Kerum nije plasirao u drugi krug izbora, odlučio je u izbornoj večeri otputovati u Rogoznicu i ne održati konferenciju za medije.

Kerum se sada ponovno obratio svojim pratiteljima, no povodom sasvim druge teme - branja maslina.

''Dragi prijatelji, dobar dan! Dugo se nisam javljao, još od zadnjih izbora, na kojima su birači koji su izišli glasovali za nakaradnu gradsku vlast. Ali volju građana koji su glasali treba poštivati. Ali nije to razlog zašto pišem'', napisao je Kerum na početku.

Kako je najavio, počinje brati masline ''u najvećem dalmatinskom masliniku u Kaštelina'' te je u potrazi za beračima.

''Pozivam sve koji žele brati da se jave na broj mobitela. Napominjem da prosječni berač može ubrati 100 kg dnevno, a plaćanje branja je 4 kune po kilogramu plus marenda'', napisao je.

''Svaki dan masline idu u uljaru i dnevno svježe maslinovo ulje prodajem u boci 100 kuna, a rifuzo 90 kuna, u OPG Kerum - Lora Split. Branje je već počelo. Zdravi i veseli bili! Vaš Kerum'', zaključio je objavu Kerum.

>> VIDEO Najatraktivnije lokacije Adventa dobile koncesionare, otkriven i 'papren' iznos koji će Zagreb zaraditi!

Ključne riječi

Komentara 11

ST
streetboy
18:35 17.10.2022.

Neka si pozove sestru , da vidimo hoće li do stotke.

BA
banini
19:11 17.10.2022.

Tom polupismenom govnaru i lopini ne bi brao masline niti za 400 eura po danu !

Avatar Tombstone
Tombstone
20:16 17.10.2022.

Sad bu odmah josipa lisac u berbu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije