Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBAČEN IZ POLJSKE

Sve je počelo kad je Roger Waters poslao poruku supruzi Zelenskog: Kako je zabranjen frontman Pink Flyoda

11.10.2022.
u 14:19

Pjevač, basist i suosnivač Pink Floyda zamjerio se Ukrajincima zbog stavova o ratu, a u Poljskoj su mu koncerti otkazani. Sve je započelo početkom rujna kada je Waters uputio otvoreno pismo prvoj dami Ukrajine Oleni Zelenskoj u kojem je od nje tražio da pokuša utjecati na svog supruga koji bi, kako je rekao, trebao više raditi na tome da dođe do prekida vatre s Rusijom kako bi se zaustavio pokolj.

Komentara 10

Avatar Le-Freak
Le-Freak
20:49 17.10.2022.

Neki koji su u jednome smjeru talentirani dobiju nakon nekoga vremena krila i mjesaju se prepotentno u sve zbog placenih klimavaca oko njih. I u stvari o kojima pojma nemaju i zbog cega ispadaju totalni bedaki. Ovo je skolski slucajj da neki muzicar koristi svoju prominentnost zbog glazbe i onda prepotentno pise zeni predsjednika napadnute drzave da se prestanu braniti. Teski deb.ilizam.

ME
MehutoGonzales
17:09 11.10.2022.

Puuno istine čovjek rekao. Ne sve, ali puuno....

TA
tabula
19:38 11.10.2022.

Zabranjen Waters? Kakva tolerancoja drugačijeg mišljenja!!! Kuda ide ovaj svijet?l Podsjeća me na dabno prošla mračna bremena. Ili je možda to često spominjana liberalna dempkracija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?