Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednoglasno izabrani

Kandidati HDZ-a za SDŽ: Bobanovi zamjenici Ante Šošić i Stipe Čogelja

HDZ Splitsko-dalmatinske županije
26.04.2021.
u 14:47

Boban je naglasio kako mu je cilj županija kao moderna hrvatska mediteranska regija

Na prijedlog župana Blaženka Bobana, koji se kandidira za novi mandat, na sjednici Županijskog odbora HDZ-a jednoglasno su za njegove zamjenike za novi mandat izabrani Ante Šošić, dosadašnji zamjenik i Stipe Čogelja, pročelnik upravnog odjela za pomorstvo i turizam.

- S obzirom da je moj dosadašnji zamjenik Luka Brčić izrazio želju angažirati se u Saboru, vjerujem da će cijeli Cetinski kraj dobiti kvalitetnog predstavnika u parlamentu. Na njegovo mjesto predložio sam Stipu Čogelju koji ima izvanredne rezultate na polju pomorstva i turizma. Posebno se istaknuo sa zaštitom i unaprjeđenjem zaštite pomorskog dobra. Ante Šošić izuzetan je operativac na polju razvoja komunale i gospodarstva – predstavio je Boban kandidate za svoje zamjenike.

Naglasio je kako mu je cilj županija kao moderna hrvatska mediteranska regija.

VIDEO Kerum, Ramljak, Franić, Puljak i Grković: Žestoko sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Splita

Komentara 1

DU
Deleted user
19:36 26.04.2021.

Ako malo razmislite, vidjeri cete pakleni plan bosanaca. Guraju nekakvog bosanca iz Sarajeva za gradonacelnika Zagreba. Slijedeca stepenica je preuzimanje predsjednistva HDZ-a, zatim dolazi na mjesto premijera ili u pocetku predsjednik Hrvatske . Kaptol vec imaju u svojim rukama -ama - vise nemamo Hrvatsku biskupsku konferenciju - ostala je samo bosanska. Nakon toga dolazi veliko slavlje - bosanci Hrvatska je nasa. Po ustaskoj metodi sada slijedi rasprodaja Hrvatske - Istra, Primorje i Dalmacija poklanjaju se Italiji . Bosanci su uvijek bili protiv da Hrvatska ude u EU - Hrvatska mora van iz EU, prikljucuje joj se veliki dio bosne i opet se stvara ustaska Hrvatska banovina. A sto ce biti sa Plenkovicem - i slicnima ? Oni im vise nece trebati i vec budu nasli nesto da ih izbace iz stranke. Hrvati u bosni su konstutivni narod i Hrvatska im treba pomoci u svemu. Hrvati u Bosni imaju svoju domovinu i tu se trebaju boriti za svoja prava, tu imaju pravo glasa i biranja. Oni ne mogu sudjelovati u politiskom, kulturnom, ekonomskom, vjerskom zivotu Hrvatske drzave. Oni imaju svoju domovinu kao sto mi hrvati Hrvatske imamo svoju domovinu Hrvatsku - nemojmo to nikada zaboraviti. Mi hrvati ne zelimo vrijedati hrvate u bosni ali isto tako ne zelimo da vi vrijedate nas svojim nasilnim ponasanjem i nametanjem. Budimo samo dobri susjedi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije