Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP

Jovanovićeva podjela vrha HDZ-a na tri dijela za dobrobit građana

Zeljko Jovanovic
Goran Kovačić/Pixsell
29.11.2010.
u 15:02

HDZ-ov model upravljanja državom utemeljen na političkoj korupciji stvorio je postojeću krizu, što velika većina građana, bez obzira na stranačku pripadnost, ne podupire, kazao je Željko Jovanović

Željko Rohatinski imao je uspjeha kao čelni čovjek u monetarnoj vlasti, svoj posao radi dobro, ali ne bi bilo dobro da je zamijeni fiskalnom politikom kao premijer, kazao je esdepeovac Slavko Linić na današnjoj konferenciji za novinare komentirajući tako HSLS-ovu najavu da će guvernera HNB-a kandidirati za premijera, napominjući kako je i HSLS odgovoran za lošu fiskalnu politiku u Hrvatskoj jer je participirao u HDZ-ovoj koalicijskoj vlasti. Linić je još jednom upozorio na problem nelikvidnosti u zemlji, protiv koje se Vlada trebala boriti, što ne čini, a zbog toga će jedinice lokalne samouprave imati sve više problema. Linić je upozorio i na moguće probleme s Inom, odnosno vlasnikom MOL-om zbog isporuke plina, posebno za industriju. 

Stranački mu kolega Željko Jovanović ponudio je rješenje za dobrobit svih građana, a to je podjela vrha HDZ-a na tri dijela - prvi na čelu s Ivom Sanaderom koji ide u Remetinec, drugi na čelu s premijerkom Jadrankom Kosor i Vladimirom Šeksom koji ide u zasluženu mirovinu i treći koji bi trebao ići u oporbu na dulje vrijeme. Jovanović je istaknuo da je HDZ-ov model upravljanja državom utemeljen na političkoj korupciji stvorio postojeću krizu, što velika većina građana, bez obzira na stranačku pripadnost, ne podupire. Građani se, kazao je Jovanović, više nisu spremni odricati svojih prihoda u korist šačice privilegiranih iz vrha HDZ-a i koalicijskih klijentelista.

Ključne riječi
SDP

Komentara 21

UK
Ugo Kajvez
15:41 29.11.2010.

\"............ za dobrobit građana ............. \" . Za dobrobit građana bilo bi najbolje da se HDZ i SDP potpuno rasformiraju i zabrani politički rad ......... i svima koji su ikada bili članovi jedne ili druge stranke ........ isto vrijedi za ostala trgovačka društva ...........

Avatar bereza
bereza
16:12 29.11.2010.

Koliko god da mi se gadi hdz-ovska pokvarenost, lopovluk, lažljivost i sve najgore osobine nakupljene u tim izrodima ljudskog roda; toliko mi je muka od SDP-ovske mlitavosti. Da nemaju Mršića u Koprivnici, i Jovanovića u Rijeci, od SDP-a se ne bi moglo bilo što čuti. I, kog vraga su se odlučili reciklirati Linića? Tog bivšeg riječkog šerifa se u zadnje vrijeme sve više čuje, umjesto da ga smjeste negdje u hladovinu, da ga se ne čuje i ne vidi.

OB
-obrisani-
21:33 29.11.2010.

29.11.2010. u 20:32h dalibor.hren je napisao/la: Za dobrobit građana, sve ih treba zatvoriti u metropolu Remetinec! -------------------------- Misliš ovu neviđenu ljevičarsku bagru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije