Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donatorska večera

Josipović: Vrijeme je da se ustoliči kult rada i kult poštenja

donatorska večera (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/6
17.01.2011.
u 23:31

Priznanje su dobili Styria Media Group AG te HRT, a ministri su zahvalnice podijelili Agrokoru, Hrvatskoj poštanskoj banci, Končaru, Znanju i Ini.

U restoranu Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu večeras je održana akademska donatorska večera Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu. Uz brojne predstavnike donatora iz gospodarstva svečanu večeru uveličali su predsjednik RH Ivo Josipović, potpredsjednik Vlade Slobodan Uzelac, ministar Tomislav Ivić te u ime predsjednice vlade Jadranke Kosor, ministar obrazovanja Radovan Fuchs.

U prigodnom glazbenom programu prisutne je, među ostalima, zabavljao Kvartet saksofona Muzičke akademije zagrebačkog Sveučilišta, Saxophone Street Quartet, dok su ugledne goste pozdravili ravnatelj Zaklade Davor Babić kao i nekoliko stipendista. A u svom kraćem obraćanju i predsjednik države Ivo Josipović među ostalim poručio je i kako je vrijeme da se u Hrvatskoj ustoliči kult rada i kult poštenja.

Nakon prezentacije stipendija Zaklade, dodijeljena su priznanja i zahvalnice donatorima te medijskim pokroviteljima. Potonje su priznanje dobili Styria Media Group AG te HRT, a spomenuti ministri zahvalnice su podijelili Agrokoru, Hrvatskoj poštanskoj banci, Končaru, Znanju, INA-i.

Komentara 23

TR
trckaralo
09:49 18.01.2011.

Kult rada i poštenja u Rvata???? Hahahaha!!! Prije će deva kroz iglene uši nego će Rvati postat radišni i pošteni!

1O
1st-opinion
00:50 18.01.2011.

Pitanje je koga samo da postujemo tko je taj uzor, moralna vertikala u Hr. drustvu??? Eto i sam predsjednik na savom primjeru pokazuje kako se u 15 godina moze u Hrvatskoj \"posteno\" od rada steci 5 stanova u centru grada.. Ona individua u ulozi premijerke koja nista nezna i nicega se ne sijeca zaradila je stan veci od 120 m2 u manje od godinu dana clanstva u mafijaskoj organizaciji zavnoj HDZ, a ministri i prethondni i sadasnji skupa sa sadasnjim sve je olicenje postenja. Predsjednika Sabora je isto tako \"postenjacina\" bez presedana, pa predsjednik vrhovnog i ustavnog suda isto tako, pogledajte i kardinolnog Bozanica ma postenje da se samo sanjati o njemu moze. A svi su tako veliki radnici jako se muce tasko radeci a nikada nisu podigli nista teze od zlice.

JS
ja sam gladan
00:26 18.01.2011.

\"Josipović: Vrijeme je da se ustoliči kult rada i kult poštenja\". A kaj je kompozitor htel reči? Ni on sam nezna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije