Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITANSKI PREMIJER

Johnson: 'Da je Putin žena, rata ne bi bilo. Ovo je mačo invazija'

British Prime Minister Boris Johnson leaves Downing Street, in London
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
1/3
29.06.2022.
u 08:39

Johnsonovi komentari dolaze uoči sastanka NATO-a na kojem će saveznici razgovarati o tome kako odgovoriti na buduće prijetnje.

Da je ruski predsjednik Vladimir Putin žena, ne bi napao Ukrajinu, ustvrdio je britanski premijer Boris Johnson.

Britanski premijer kazao je, kako prenosi BBC, da je “luda, mačo“ invazija “savršen primjer toksične muškosti“ te je pozvao na “više žena na pozicijama moći“.

Johnsonovi komentari dolaze uoči sastanka NATO-a na kojem će saveznici razgovarati o tome kako odgovoriti na buduće prijetnje.

Govoreći o ravnopravnosti spolova i važnosti obrazovanja, ponovio je kako je “potrebno više žena na pozicijama moći“.

„Da je Putin žena, što očito nije - ali da jest, stvarno mislim da se ne bi upustio u ludi, mačo rat, u invaziju i nasilje na način na koji je to učinio“, izjavio je Johnson.

„Ako želite savršeni primjer toksične muškosti, to je ono što on radi u Ukrajini“, dodao je.

Johnson je kazao da zapad mora podržati ukrajinsku vojnu strategiju kako bi predsjednika Volodimira Zelenskija doveo u “najbolju moguću poziciju“ u pregovorima s Rusijom “kada do pregovora konačno dođe“.

Komentara 6

MI
Mixy
09:21 29.06.2022.

Očigledno je zaboravio kako je Margaret Thatcher pokrenula čitavu armadu na drugi kraj sveta zbog Folklandskih ostrva. I bila je žena, naravno.

PE
pežo
10:17 29.06.2022.

Tko više ovoga sluša pa njemu je samo rat na pameti i da bude negdje glavni da ga slušaju - vidjeli smo sada kada su oni napustili EU svim sredstvima je želi uništiti i uvući u rat jer mu jee to spas kada ga narod bude tražio račune.

DU
Deleted user
09:56 29.06.2022.

Da li ste čuli da je u Americi izabran i jedan predsjednik ženskog spola?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije