Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI NATO SUMMITA

Vojni analitičar o jezivoj ruskoj poruci: Kako bi bilo da EU sad objavi ulazna vrata u Putinovo sklonište?

Zagreb: Panel Večernjeg lista Oružje i ratovanja
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
28.06.2022.
u 21:45

Na pitanje kakva je poruka bombardiranje trgovačkog centra, smatra kako je svrha unijeti strah.

Ruska svemirska agencija  (Roscosmos) objavila je satelitske slike mjesta održavanja samita u Madridu, Pentagona, Bijele kuće u Washingtonu, zgrade britanske vlade u središtu Londona, zgrade njemačkog kancelara i parlamenta u Berlinu, sjedišta NATO-a u Bruxellesu, te rezidencije francuskog predsjednika i druge vladine zgrade u Parizu.

"Dajemo i koordinate objekata“, napisao je Dmitrij Rogozin, čelnik Roscosmos i dodao: "Za svaki slučaj“.

 

Neočekivan potez komentirao je vojni analitičar Ivica Mandić za Dnevnik Nove TV te naveo kako ne bi rekao da je slika jeziva, ali je vrlo čudne namjene.

"Kako bi bilo da sad EU objavi ulazna vrata u Putinovo sklonište? Može li to? Može kad hoće", kaže vojni analitičar i dodaje kako od početka vojne operacije šalju poruku: "Mi znamo gdje ste i možemo vas pogoditi".

Mandić se zapitao jesu li Rusi svojim građanima rekli da nitko neće preživjeti nuklearnu kataklizmu. "Više neće biti Rusije uopće. Što će ostati, i to je veliko pitanje", kaže Mandić.

Na pitanje kakva je poruka bombardiranje trgovačkog centra, smatra kako je svrha unijeti strah.

Zagreb: Panel Večernjeg lista Oružje i ratovanja
1/5

"Namjerni promašaj iz jedne crne operacije protiv građana Ukrajine gdje se svako malo događa takav namjerni promašaj. Kako na bolnice, tako i na škole, a sad i trgovački centar. Svrha je panika, strah da se unese u ukrajinski narod", kaže Mandić te dodaje kako do sad reakcije ukrajinske strane nisu bile panične niti nepromišljene.

"Naprotiv, oni vladaju svojim emocijama, razumom", rekao je.

VIDEO: Kotromanović: Ne razumijem Vladu, nevjerojatno da Milanović sam ide na sastanak NATO-a

Komentara 14

DU
Deleted user
04:08 29.06.2022.

Bizarno, ali istinito ... Prije par tjedana sam gledao ruski TV kanal i oni imaju nevjerojatne panel diskusije, u studiju stalno stoje 5-6 "glavatih" analitičara, novinara, uglednika i žestoko raspravljaju o Ukrajini, a TV ekran je podijeljen geometrijski, na lijevoj polovini je ta slika iz studija, a na desnoj svako malo slijedi TV zapis ispaljivanja neke od moćnih interkont. raketa iz njihovog arsenala. Ne mogu opisati taj TV doživljaj, preglasna diskusija, puna arogantnih - i onda zapara zvuk raketnog motora kad raketa napušta silos i kreće negdje "daleko". Ukratko, ne bi me čudilo da i ovakve satelitske snimke za zastrašivanje objavljuju javno, ništa tamo nije previše bizarno.

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
22:37 28.06.2022.

Ni Putin ne smije znati gdje mu je sklonište

PR
prajdali100
22:59 28.06.2022.

Sve su maske pale i Svijet nezaustavljivo klizi prema Ratu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije