Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZAGREBU I RIJECI

U nekoliko dana nestala su trojica dječaka: Svi su pronađeni

Ilustracija
Sanjin Strukic/PIXSELL
10.01.2024.
u 22:47

U četvrtak, 11. siječnja, potraga za dječacima je obustavljena

U dva dana, kako je stajalo u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, u Hrvatskoj su nestala trojica dječaka rođena 2009. godine. Jedan je nestao 7. siječnja u Zagrebu, drugi 8. siječnja u Rijeci, a treći 8. siječnja u Zagrebu. U četvrtak, 11. siječnja, potraga za dječacima je obustavljena. 

Podsjetimo, u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba apeliralo se da građani koji imaju informacije o nestalim osobama obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije su se mogle dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Ključne riječi

Komentara 19

YE
Yeah
00:17 11.01.2024.

Ovo je prestrašno! Može li tu policija nešto učiniti?

ZO
zovi
06:53 11.01.2024.

Plenki, Ursula, Merkel i ostali krojači naši sudbina... i pogrijesit ce se opet na izborima. Pogledajte snimke Badnjaka i doceka Nove Godine u zg na glavnom trgu u zg. Takva situacija sa uvozom radne snage imala je Njemacka u 60.-im godinama i malo po malo i sad imaju milijune stranaca, miču se obljezja zemlje domacina (krizevi, zastave, grbovi,...) da se dosljaci nebi osjecali neugodno. U njemackim gradovima jecosjecaj kao da ste u istambulu, a ne u evropi. To se sada polako prenosi i nama. Sve se mijenja po direktivi iz Brisela, kao da smo mi budale i da smo imali do sada sve lose. Cijelodnevna nastava i takve gluposti, čemu?? Plaća mi je porasla za 11 eura, a Plenki bruji da mi se kupovna moc građana povečava, a inflacija je pojela sva povecanja, cijene otisle u nebo. Vlada nas ne stiti ni malo, cijene vece nego vani. Zasto to ne preuzmu, njemacke plaće? Razocarana sam i revoltiran pa pisem o svemu, a ovi klinci nestali su plod svega toga. Zapadnjacki stil zivota, sve otvoreno i sve se tolerira. Klinci mijaucu i lizu ruke u skoli i govore da su macke i to je danas normalno. Ucitelji nesmiju dati lose vladanje nekome tko se ponasa neprimjereno i roditelji su vec sa tuzbom u skoli. Strasno strasno, ali evo opet ce izbori pa da vidimo. Nadam se da ce klici biti pronađeni i vraceni svojima u svoje domove.

NE
NenadNbgd
06:24 11.01.2024.

Ovo je strašno, neko je tu debelo zakazao. Nadam se da će se sva trojica vratiti svojim porodicama već danas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije