Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PGŽ i Zaklada FIPRO

Javni poziv za dodjelu financijskih sredstava iz projekta Komercijalizacija inovacija

Novac
Foto: Davor Puklavec/Pixell
23.12.2014.
u 14:54

Cilj projekta ''Komercijalizacija inovacija'' je razvoj i promocija inovatorstva, novih proizvoda, postupaka i usluga ili poboljšanje već postojećih inovacija

Upravni odjel za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije i Zaklada FIPRO objavili su danas javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu financijskih sredstava iz projekta Komercijalizacija inovacija.

Cilj projekta ''Komercijalizacija inovacija'' je razvoj i promocija inovatorstva, novih  proizvoda, postupaka i usluga ili poboljšanje već postojećih inovacija. Projekt je pokrenut s ciljem otklanjanja osnovnog problema s kojim se inovatori susreću, a to je nedostatak financijskih sredstava u fazi plasiranja inovacije na tržište. U protekle četiri godine, iz projekta Komercijalizacija inovacija, izabrano je 15 inovativnih projekata koji su sufinancirani u ukupnom iznosu od milijun kuna.

Sredstva se dodjeljuju za financiranje troškova razvoja i komercijalizacije inovacija; izrade ili nabave potrebne opreme, alata i materijala za izradu inovacije; izrade, ispitivanja, usavršavanja prototipa proizvoda ili postupka pružanja usluge, pripreme za izlazak na tržište, promotivnih aktivnosti te aktivnosti ugovaranja i razvoja distributivno prodajnih kanala; certificiranja ili atestiranja proizvoda ili usluga radi izlaska na tržište te pretraživanja stanja tehnike, pripreme i zaštite intelektualnog vlasništva.

>>Nagradu ''Inovacija godine'' dobila tvrtka Tehnix

>>Poduzetnici uče kako komercijalizirati svoj proizvod

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije