Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okršaj u baškoj vodi

Javio se Slavonac koji je izgubio živce zbog ležaljki: 'Rekao sam da ću i njega zafitiljit u more'

Turistička patrola Baška Voda
Milan Sabic/PIXSELL
29.07.2023.
u 15:17

Jedan od mnogobrojnih koncesionara postavio je ležaljku preko ručnika jednog gosta, a on ju je potom bacio u more i pozvao komunalno redarstvo

Na plaži u Baškoj Vodi jučer je došlo do sukoba između koncesionara i jednog gosta zbog postavljanja ležaljki. Naime, jedan od mnogobrojnih koncesionara postavio je ležaljku preko ručnika jednog gosta, a on ju je potom bacio u more i pozvao komunalno redarstvo. 

VEZANI ČLANCI:

Nakon nemilih scena Jutarnjem listu koji je i objavio snimku sukoba, javio se Davor Mikulić iz Đakova na čije je dijete bačena ležaljka. Ispričaoje  i svoju stranu priče koja je završila službenom bilješkom komunalnog redara, ali i isprikom načelnika i radnika jednog od koncesionara.

"Na plaži je bila ležaljka na kojoj je bila moja 12-godišnja kći dok je supruga s drugim djetetom bila u moru. Dijete se igralo na toj ležaljci kad je došao koncesionar i bacio ležaljku na dijete. Taj trenutak nisam vidio jer sam malo dalje bio u hladu, no odmah sam došao na djetetov poziv, maknuo sam tu ležaljku i rekao mu da ne smije stavljati ležaljku ako nije iznajmljena. Međutim, on ju je ponovno stavio i ja sam je bacio u more te rekao da ako još jednom to napravi, "i njega ću zafitiljit u more", kazao je Mikulić.

"U međuvremenu je došao i komunalni redar kojeg je netko pozvao i na kraju smo svi završili u kancelariji kod načelnika. Načelnik mi se ispričao te na njega i postupak komunalnog redara nemam nikakvih primjedbi, a načelnik je rekao tom gospodinu ako mi se ne ispriča, da će mu oduzeti koncesiju (obrt Pedalinko, nap. a.). On je to nevoljko učinio, a komunalni redar je o svemu sastavio zapisnik. U međuvremenu se proširila i snimka, ali tu snimku nisam snimio ja, već netko od kolega tog koncesionara jer su mislili da ću fizički nasrnuti i na njih, ali to mi nikako nije bila namjera, već sam samo želio zaštititi svoje dijete i upozoriti ga da nema pravo stavljati ležaljke koje nisu iznajmljene", ispričao je čovjek i dodao kako nikako nije bio razjaren, nego je samo reagirao kao otac koji je došao zaštititi dijete na koje je bila bačena ležaljka.

Video: Nije vam ovo Balaton: Mađari autom zapeli na šljunčanoj plaži na Viru

Komentara 9

OB
Oblivion
16:22 29.07.2023.

Več godinama sve južnije od Starigrad Paklenica na plažu nosim suzavac u torbi baš radi takvih šerifa koji svojataju plažu. Bolje budalu našpricati nego čamiti u zatvoru radi prekomjerne upotrebe sile u obrani i još mu plačati odštetu

AK
Aka
00:50 30.07.2023.

Zabole me. NIti idem na more nit me briga što vam radi ova vlast za koju ste se glasali. Opet zaokružite di god je adeze, nemojte ni čitati ništa drugo, samo lupaj po adezeu pa ćete se uskoro kupati doma u lavoru i sunčati na Savi, možda incirate i otvaranje Babinjaka k'o nekada, tamo polovicom prošlog stoljeća.

ZA
zagi101
17:06 29.07.2023.

mislim da bi mu ja zafitiljio šaku u facu zbog djeteta pa nek završim u pritvoru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije