Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u parku

Japan: Medvjedi pobjegli iz kaveza i ubili dvije žene

\'Brown bear sitting on the rock focus on the eye.\'
Arhiva VL
20.04.2012.
u 13:25

Medvjedi su pobjegli iz kaveza u parku Hachimantai na sjeveru zemlje i napali zaposlenice te pobjegli

Dvije su žene poginule u japanskom nacionalnom parku Hachimantai nakon napada medvjeda koji su pobjegli iz svojih kaveza, javlja BBC. Park se nalazi u prefekturi Akita na sjeveru Japana, a napad se dogodio danas oko 10 sati po lokalnom vremenu.

Vjeruje se da su žrtve bile zaposlenice parka. Među njima je bila i treća osoba, no ona je uspjela na vrijeme pobjeći.

Lokalni lovci pronašli su i ubili nekoliko medvjeda, no nije poznato koliko ih je pobjeglo iz parka. Zbog toga je policija upozorila lokalno stanovništvo da ostanu u svojim kućama. Zatvorene su neke ceste, a policija i vatrogasci pretražuju cijelo područje kako bi pronašli medvjede.

Inače, u parku živi 38 medvjeda i otvoren je za turiste tijekom ljetnih mjeseci, no sada je još uvijek zatvoren za javnost.

– Teško je reći koliko je točno medvjeda pobjeglo iz svojih kaveza – rekao je glasnogovornik policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije