Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suprug iz pakla

Jakobu Špernogi Vrhovni sud povećao zatvorsku kaznu

Foto: Davor Javorović/PIXSEL
27.03.2014.
u 17:32

Vrhovni mu je sud tako za pet godina povisio kaznu koju je izrekao osječki sud

Jakob Špernoga (59) provest će 35 godina iza rešetaka zbog ranjavanja supruge Jasmine Mišković Špernoga (38) i ubojstva brata joj Miloša (47) te sestre Danice (45) Ognjenović. Zločin se zbio večer uoči badnjaka 2012. u Belišću kod Osijeka.

Vrhovni mu je sud tako za pet godina povisio kaznu koju je izrekao osječki sud. Smrtonosne pucnjeve uspjele su izbjeći Jasminina kći Ljubica (16) te Daničina kći Petra. Jasmina i Jakob upoznali su se u svibnju 2011. preko burze.

Vjenčali su se šest mjeseci kasnije i započeli život u Starim Mikanovcima. U početku je sve bilo u redu, no uslijedile su, navela je ona, batine i prijetnje pa je često bježala.

>> 'Ujo i teta ležali su mrtvi u lokvi krvi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije