Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Na Jadranskoj magistrali smrtno stradala jedna i teško ozlijeđene dvije osobe

policija
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
27.12.2017.
u 10:23

Prema rezultatima očevida sumnja se da je 46-godišnjak, upravljajući neregistriranim Renaultom (ZD) u smjeru Biograda, prešao na suprotni kolnički trak gdje se izravno sudario s Renaultom (ZD)

U nesreći koja se u utorak navečer dogodila na Jadranskoj magistrali u Sv. Petru jedna je osoba smrtno stradala, a dvije su osobe teško ozlijeđene, izvijestila je u srijedu zadarska policija.

Prema rezultatima očevida sumnja se da je 46-godišnjak, upravljajući neregistriranim Renaultom (ZD) u smjeru Biograda, prešao na suprotni kolnički trak gdje se izravno sudario s Renaultom (ZD), kojim je iz suprotnog smjera upravljao 26-godišnjak.

U sudaru je smrtno stradao 46-godišnji vozač, a teško ozlijeđeni 26-godišnjak i 51-godišnja putnica iz njegovog automobila prevezeni su u zadarsku bolnicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije