Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez povoda

Izraleci i Libanonci započeli pucnjavu zbog jednog stabla

libanon
05.08.2010.
u 19:38

Nasilje je počelo kad je izraelska mehanička ruka prešla preko granične ograde da odreže grane koje su im smetale za nadgledanje kretanja uz granicu.

Ujedinjeni narodi su objavili da su izraelski vojnici bili na svom teritoriju u srijedu kad je počeo sukob s libanonskim vojnicima u kojem su poginule četiri osobe, javlja Reuters. Nasilje je počelo kad je izraelska mehanička ruka prešla preko granične ograde da odreže grane koje su im smetale za nadgledanje kretanja uz granicu. Libanonci pak tvrde da je stablo s kojega su grane sjekli izraelski vojnici u Libanonu. Libanon i Izrael se ne slažu oko toga gdje se nalazi granična crta između dvije  zemlje. 

 Američka vlada je izjavila da je pucnjava libanonskih oružnih snaga na izraelske vojnike bila potpuno neopravdana te pozvala obje strane na  suzdržanost.  Visoki predstavnici izraelske i libanonske vojske dogovorili su se s zapovjednikom mirovnih  snaga Ujedinjenih naroda u Libanonu da će poštovati rezolucije Vijeća sigurnosti  te da će izbjegavati akcije koje bi mogle povećati napetosti u ionako nemirnoj regiji.

Ključne riječi

Komentara 20

SM
sudo.m
11:19 06.08.2010.

Kako je dosao kraj Nacizmu tako ce doci i kraj Cionizmu.Mozda ce malo duze potrajati jer tzv,\"Zapadne Demokrate\" neumorno aplaudiraju Neofasistima i okupatorima!!!!!! S druge strane se bore protiv \"Terorizma\"!! Koja ironija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OB
-obrisani-
19:23 06.08.2010.

Bogami ja i na ovim komentarima vidim da je ludilo s granice došlo i na ove prostore!

OB
-obrisani-
00:48 06.08.2010.

dobro je da nisu na čijoj svadbi zapucali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije