Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pasica kasica

Iznenadite ljubimca superzdjelicom i pomozite psima bez doma

Foto: Sanjin Kaštelan
1/4
18.10.2018.
u 17:02

U Ateljeu na br. 1 u Ulici Republike Austrije u petak se održava pop up radionica keramike, sudjelovanjem pomažete udruzi Indigo u brizi o napuštenim psima

Bajka, Kekec i Rea samo su neki od pasa koji su prošli skrb udruge Indigo. Iggy Pop još nije pronašao dom, a možete mu pomoći sudjelovanjem u radionici keramike u kojoj imate priliku izraditi superzdjelicu za svog ljubimca.

Prva je to pop-up radionica keramike koja se održava u sklopu akcije za napuštene pse Pasica kasica, poznate po kreativnom i pozitivnom pristupu te suradnjama s umjetnicima različitih profila kojima se potiče udomljavanje napuštenih životinja. Ovaj put Pasica kasica kreće u novu avanturu izrade linije predmeta za ljubimce. Prvi u nizu osmišljen je u suradnji s Ateljeom na br. 1, a riječ je o superzdjelicama. To su najposebnije zdjelice jer na cijelom svijetu ne postoje dvije iste, najosobnije jer ih vlastitim rukama izrađuje vlasnik za svog četveronožnog najboljeg prijatelja, ali i najplemenitije jer pomažu napuštenim psima iz azila. Svaka superzdjelica koju izradite pomoći će jednom psu bez krova nad glavom.

Za radionicu nije potrebno prethodno iskustvo, a ni godine nisu važne, samo veliko srce i dobra volja. Radionica će se održati u Ateljeu na br. 1, Ulica Republike Austrije 1, 1. kat, u petak 19. listopada od 18 do 21 sat. Cijena radionice je 200 kuna, prijavite se na ateljenabr.1@gmail.com, a sav prihod odlazi ravno u šape pasa iz Udruge Indigo.

U Pasicu kasicu za napuštene šapice možete ubaciti tijekom cijele godine na četiri lokacije: Mali plac u Centru Kaptol, Daspas / Tri Frtalja u Tomašićevoj 5, Love, Ana. design studio u Dežmanovom prolazu 4 i Atelje na br. 1 u Ulici Republike Austrije 1.

Ilustracije na fotografijama - Tena Letica, Ivana Rubelj, Marko Dješka, Jelena Petrović, Hana Tintor.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
oblomirgombalo
17:56 18.10.2018.

idiotizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije