Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što piše?
Povratak na članak

Ivo Josipović: Dobio sam prvi izvještaj SOA-e o Liniću!

– Moramo učiniti sve da se sukob iz SDP-a ne pretače na djelovanje države i Vlade. Oni to moraju riješiti u SDP-u – kazao je Josipović.

Komentari 121

Avatar kamenjar
kamenjar
19:28 30.05.2014.

ti nećeš sigurno pobjediti .......... upoznao te narod jako dobro

VL
TE
tehnic
19:27 30.05.2014.

Ivo ti si na redu!

VL
Avatar žič
žič
19:17 30.05.2014.

Moramo učiniti sve da se sukob iz SDP-a ne pretače na djelovanje države i Vlade. Oni to moraju riješiti u SDP-u - kazao je Josipović......ha,haaaaaaaaaa,u državi teće med i mlijeko,te ,,male,,svađice ove,,sposobne,,vlade ne utječu na državu...svašta

VL
ĆA
ćaćaća
19:30 30.05.2014.

novi pravednik je zaboravio da je i on dio sdp.a i da je njihov kandidat na izborima za predsjednika..

VL
Avatar ante_djakovo
ante_djakovo
19:35 30.05.2014.

Ova nesposobna lignja,uvjereni komunist i orjunas YUsipovic,ako ima imalo pameti u hrvatskom narodu ne ce dobiti sljedece predsjednicke izbore,a tada ce zajedno sa svojim kromanjonskim prethodnikom smesicem zavrsiti u tamnici,jedan zbog ZAMP-a,drugi zbog Patrie.

VL
Avatar kamenjar
kamenjar
19:25 30.05.2014.

u lakrdiji sudjeluje i sdp-ov kandidat za predsjednika republike hrvatske

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
20:19 30.05.2014.

Predsjednik: dobio sam prvi izvještaj od SOA-e o Liniću..Predsjedniče šta kaže SOA ?? Ili je i to možda strogo povjerljivo...Mislim da narod (mi smo vas sve izabrali) ima pravo znati.

VL
MC
mica caca
19:24 30.05.2014.

Dok gospodarstvo pada, dok svaki dan ljudi ostaju bez posla, mi se bavimo raznim kriminalcima, neradnicima, lopovima, ratnim profiterima, utajivačima poreza itd. Umjesto da SOA, DORH, sud, policija, rade svoj pozao za koji su plaćeni, mi tonemo u njihovu kaljužu. Najčudniji narod smo na svijetu. Sve je lako riješiti, ali oni još iz Jugoslavije imaju paukovu mrežu. Sve prekinuti, svi neka podastru svoje imovinsko stanje, oduzeti im, sve što su nezakonito stekli, zatvoriti ih u najcrnju rupu, zabraniti da ikad više oni i njihove uža obitelj sudjeluje u političkom životu. Ovako na TV samo gledamo godinama njih i njihova nedjela, a onda se sve lijepo na sudu poništi, oni i njihove obitelji sasvim dobro žive, a sirotinja tone još dublje. Možemo se sramiti svi skupa jer dozvoljavamo da nas kriminalci, neradnici, nestručnjaci, podobnici vode u propast, nas, a osotito našu djecu i unučad.

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
19:41 30.05.2014.

Josipović je znao sve. Sad pere ruke. On kao predsjednik države kontrolira tajne službe. Doći će i on na red, malo po malo bit će pozvan položiti račune za čije interese je radio ovih pet godina. Pravda je spora, ali dostižna. I jedno je izvjesno, ovo mu je prvi i zadnji mandat.

VL
DU
Deleted user
19:49 30.05.2014.

Jel to izvjesce proslijedjeno mentorima u London preko teklica jovica

VL
Avatar MOĆ NARODA
MOĆ NARODA
20:02 30.05.2014.

Ta mafija politačarska će najprije sama sebe zaštititi i po cijenu žrtvovanja cijeloga hrvatskog naroda koji im služi samo za ostvarenje njihovih osobnih interesa.

VL
DU
Deleted user
19:32 30.05.2014.

E moj narode! Nitko ne koristi oči za gledanje. A tko ih ne koristi za gledanje kasnije ih koristi za plakanje! Ne znaš bili se glasno smijao ili potiho. Ma bolje potiho - jer - kako je to bilo i nekad - i "zidovi imaju uši"!

VL
KA
kavicakaka8
20:02 30.05.2014.

predsedniče ajde si preslušaj prvih 15-tak minuta emisije-po meni ti ne voliš moju domovinu HRVATSKU-ti si izdajica i treba ti suditi za ovakve izjave da sve znaš ,a ništa ne možeš-ti nisi predsjednik-

VL
DU
Deleted user
19:23 30.05.2014.

Linić će postati državni neprijatelj br. 1. Ivo Sanader je passe, uskoro će ga pustit iz zatvora.

VL
BA
bandido
19:57 30.05.2014.

nazalost gospon predsjednik vi bute izgubili izbore jer lijevi biraci nemaju za kog glasat, buduci da je lijevi sdp postao stranka centra. U medjuvremenu tzv. desnicari znaju za koga ce glasat (pardon, glasovat). Tak da ste tu popusili al cvrsto vjerujem da ce solidna beriva I dalje pratiti vas karijerni put...

VL
KN
knezica
20:57 30.05.2014.

Ljigavac ostaje ljigavac

VL
MA
matokan
20:50 30.05.2014.

Bice da se Ivo nasmrkao Dejinih ideja!!!!!

VL
DA
Dagobert
21:09 30.05.2014.

Koja doza samouvjerenosti u pobjedu. Druze ja te nebih rado vidio ponovno na kormilu HR. Vi ste Gospodine i Druze vec jednom u svom zivotu u odrasloj dobi morali bitno korigirati svoj svjetonazor. Demokratsko Drustvo doduse ima i treba imati mjesta i za takve kao i Vi ali priznajte Gosopdine da Vi ipak imate proslost koja Vam ne da - po normociviliziranim moralnim i etickim pravilima i nacelima - da se ponasate kao da ste oduvjek bili Demokrat i za demokratski nacin ustroja jedne Drzave dakle HR. Zato Vam s pravom nije bilo mjesta u pravoj koloni u Vukovaru. Vi niste dali nikakvu zrtvu Gospodine nego ste se od samostaljenja HR cak i dobro obogatili ako je vjerovati navodima u Vasoj imovinskoj kartici objavljenoj u tisku. Vi ste se Gospodine dobrovoljno ukljucili u SKJ. Priznajem da bih rado vidio i Vas zahtjev za prijem u clanstvo SKJ. Citao sam jedan od jednog Ljecnika iz mog rodnog kraja. Strasno kako se covjek moze poniziti i odstraniti si svaku neutralnost ljudskog bica te hvalospjeviti jednoj komunistickoj nedemokratskoj vlasti koja je sve drogo bila osim svijetlih Antifsista koji su hrabro pruzali otpor Fasistima. Vas mozak ne dopusta strasne zlocine i osvete tih Antifasista kad su imali moc. Ako Vas HR narod jos jednom vecinski izabere ondah gubim svaku nadu da dolje ima razboritih ljudi.

VL
EU
euzebije
20:44 30.05.2014.

Opet šuplja priča kao i uvijek!

VL
DU
Deleted user
20:56 30.05.2014.

Bez obzira na ove crvene kriminalce koji nemilosrdno pucaju jedan po drugom, i tako rastaču crvenu Hrvatsku koju je pokušao "ofarbati" drug muzičar,narod treba uzeti metlu i počet pometati.I da ne zaboravim zahvaliti ovim dokazanim domoljubima iz Večernjeg što su nas, putem ovog portala, tako opširno izvještavali o Danu Zagrebačkih branitelja Domovinskog rata i to obilno potkrijepili obiljem fotografija.Svaka čast na dosljednosti.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.