Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elitna četvrt

Ovo je zgrada u kojoj u Londonu stanuju Todorići

Todorići
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/9
12.04.2018.
u 07:39

Todorići stanuju u luksuznoj londonskoj četvrti Belgravia na adresi Lowndes Square 47

Ivica Todorić već mjesecima živi u Londonu sa suprugom Vesnom, kamo je otišao nakon posrnuća Agrokora, a fotoreporter Pixsella snimio je stan u kojem supružnici Todorić stanuju.

Todorići stanuju u luksuznoj londonskoj četvrti Belgravia. Na fotografijama se našla i Vesna Todorić koja je provirila na prozor odjevena u majicu bez rukava, a kada je ispred stana vidjela reportere, zatvorila je prozorske grilje.

Kako pišu 24 sata, u četvrti u kojoj Todorići stanuju kvadrat stana stoji 20.000 eura, a mjesečni najam oko 30.000 kuna.

Komentara 21

Avatar distanca
distanca
10:48 12.04.2018.

Neka su novinari objavili adresu. Tako treba. Nekad su bili pohlepni, prepotentni i bahati, a sada su samo kukavice u bijegu optuzeni za gospodarski kriminal.

BL
bluesbob
09:17 12.04.2018.

Ima adekvatna ugrada u Remetincu sa besplatnim boravkom a ne 30000kn mjesečno.

KU
kupatilo
09:18 12.04.2018.

Nase u vlasti krive sto nije u Remetincu.Jer za privredni kriminal su propisane mjere i kazne zatvora a on nam se svima smije dok mi svi skupa podmirujemo njegove dugove.Gdje je njemu ovrha i kakvu on imovinu uopce i ima kad je sve nase i bilo pa lopovi dali lopovu.Nisu Jamnica Belje Sljeme Pik Vrbovec njemu ocevina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije