Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANGAŽIRALA Clare Montgomery

Hrvatska je u slučaju Ivice Todorića posegnula za 'teškom artiljerijom'

Jadranka Sloković i Čedo Prodanović
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
10.04.2018.
u 11:57

Clare Montgomery stručnjakinja je za zakonodavstvo u području izručenja i zastupala je, između ostalih, švedsku vladu kad je od Velike Britanije tražila da joj izruči šefa WikiLeaksa Juliana Assangea

Hrvatska je u slučaju Ivice Todorića posegnula za "teškom artiljerijom" – za zastupanje na sudu angažirala je Clare Montgomery, odvjetnicu iz poznate odvjetničke kuće Matrix Chambers.

Clare Montgomery stručnjakinja je za zakonodavstvo u području izručenja i zastupala je, između ostalih, švedsku vladu kad je od Velike Britanije tražila da joj izruči šefa WikiLeaksa Juliana Assangea.

Jadranka Sloković i Čedo Prodanović
1/12

Komentara 60

Avatar heyhay
heyhay
12:14 10.04.2018.

ovi samo lopove zastupaju

ZG
zg223
14:43 10.04.2018.

kakav jad od drzave,sudjenja,odvjetnici,milijunski troskovi da im izruce covjeka kojeg su sami pustili da ode u englesku..

Avatar rubinet
rubinet
12:13 10.04.2018.

teška "artiljerija"?pogledao sam na hrvatski jezični portal ..pod "artiljerija" pišu :"topništvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije