Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skriveni dragulji Hrvatske

Istražite nepoznate užitke Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije

Karlovačka županija
Foto: Promo
09.02.2018.
u 14:35

Hrvatska turistička zajednica i Večernji list donose najbolje i najljepše od svake županije - ovoga mjeseca na redu su Sisačko-moslavačka i Karlovačka županija.

Naša zemlja je uvelike poznata kao idealna destinacija za ljetni odmor: sunce, more i divne plaže proslavile su i popularizirale hrvatsku obalu kao obavezno turističko odredište - kako za strane tako i za domaće turiste. No, ne moramo čekati ljetnu sezonu da bismo uživali u nevjerojatnim blagodatima vlastite zemlje koje su nam na raspolaganju. Svaka županija ima niz zanimljivosti koje tek treba otkriti, i koje su najčešće upravo u našoj blizini. Upravo zato Hrvatska turistička zajednica i Večernji list donose pregled neotkrivenih dragulja svih hrvatskih županija na jednom mjestu, tijekom cijele godine.

Pregled počinje sa Sisačko-moslavačkom i Karlovačkom županijom koje će vas probuditi iz zimskog sna svojom širokom ponudom avanturističkog turizma. Od ribolova i raftinga do planinarenja i biciklizma, Sisačko-moslavačka i Karlovačka županija imaju toliko široku ponudu da nije ni čudo kako upravo one ubrzano postaju neke od najpopularnijih kontinentalnih županija. Naravno, odredište ne bi bilo potpuno bez sjajne (i iznenađujuće povoljne) gastrološke ponude, kakve u ovim županijama ne manjka. Tu je naravno i iznimno široka ponuda za dnevne izlete, koje je uvijek brzo i jednostavno organizirati.

Svi znamo koliko kulturnog, prirodnog i hedonističkog sadržaja Hrvatska sakriva, ali ga je sve dosad bilo teško pronaći. Pregledom po županijama koji donose Hrvatska turistička zajednica i Večernji list sada možete postati istraživači užitka tijekom cijele godine, kako bi svaki vikend, blagdan i praznik postao godišnji odmor pun lijepih uspomena. Uz pregled destinacija, 23. VELJAČE POKLANJAMO vam kupone s velikim popustima za turističke atrakcije Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije