Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'dosta je'

Htio je promijeniti spol, živio kao žena tri godine, a onda se zbog ovoga predomislio

Alex Veach
Foto: Instagram
1/4
12.05.2018.
u 17:20

Živio je kao žena Aria pune tri godine kada mu je prisjelo prošle godine

Alexander Veach (30), model iz Los Angelesa odlučio je promijeniti spol te je zbog toga počeo piti hormone, dobio grudi i podvrgnuo se laserskim operacijama kako bi uklonio dlake s tijela za što je morao platiti 10 tisuća dolara.

Osjećao se kao žena zarobljena u muškom tijelu pa se odlučio na promjenu spola, pojasnio je za Daily Mail. 

Živio je kao žena Aria pune tri godine kada mu je prisjelo prošle godine, u vrijeme dok je živio kao transeksualac i glumio muški i ženski lik u predstavi. Tvrdi, to je vrlo izoliran i stresan način života. 

Alex Veach
1/4

"Nisam osoba koja živi u kutiji, otvorenog sam uma i ne dopuštam da me spol definira u tome da nađem svoje mjesto u društvu. Ljudi misle da sam "lažan", ali zaista sam se osjećao kao žena zarobljena u svom, muškom, tijelu", izjavio je. 

Odlučio je ostatak svog života živjeti dalje kao muškarac jer je biti žena "kompetitivno" i skupo. 

Danas je opet sretan kao muškarac, prestao je uzimati hormone estrogena i intenzivno vježba u teretani kako bi se riješio "ženskih grudi" i dobio mišiće. 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
18:09 12.05.2018.

Toliko dijagnoza na ovom svijetu da ih medicina više nezna ni klasificirat pa ih se proglašava normalnim! Čak se konvencija za njih u Istanbulu izmišlja iskorištavajuči žensku fizičku inferiornost kako bi e proturilo takve dijagnoze!

IC
ICCO
18:15 12.05.2018.

Sada može tužiti državu za milijune jedno mi nije omogućila test prosudbe da li on to doista želi a GREVIO će mu dati svu pravnu podršku da to i ostvari.

IN
inbox
21:37 12.05.2018.

novinaru nauči se da se spol ne može promijeniti. kromosomi i ta spika. kužiš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije