Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Kakve grudi privlače muškarce? Evo ovakve...

Žene s većim grudima imaju više razine estrogena i veće grudi koje su indikator za plodnost, navodi se u zaključcima istraživanja.
06. travnja 2018. u 13:00 28 komentara 42599 prikaza
grudi
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/7

Mnoge žene vjeruju da će ih ugradnja silikonskih umetaka u grudi učiniti muškarcima privlačnijima. No, jesu li zaista u pravu?

seks Što ih uzbuđuje Ovo su četiri najveće ženske seksualne maštarije

Kakve su grudi na ženama najprivlačnije muškarcima, htjeli su doznati znanstvenici praškog Charles Sveučilišta.

Žene s većim grudima imaju više razine estrogena i veće grudi koje su indikator za plodnost, navodi se u zaključcima istraživanja. Muškarci ipak nisu fascinirani velikim ženskim grudima. Istraživanje provedeno u Brazilu, Kamerunu, Namibiji i Češkoj pokazalo je da su muškarci, koji su dobili na uvid fotografije golih ženskih grudi, najčešće birali za najprivlačnije ženske grudi srednje veličine. No bitnija od veličine bila im je čvrstoća tkiva ženskih grudi.

Nakon srednje veličine grudi, najprivlačnijima u muškim očima pokazale su one većeg "broja", no ipak, u svakom odabiru prvenstvo su imale čvrste ženske grudi. 

Anksioznost i pritisak Mladi su sve više pod stresom, a ovo su glavni razlozi istraživanje Smatrate li da ste hetero? Stručnjaci kažu: ne bismo dali ruku u vatru Pariz iznenađeni? Ovo su najseksi naglasci svijeta, je li hrvatski među njima?
SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
 • ilijan:

  Muškarce privlače grudi koje još nije svojim rukama promješao...

 • domxerex:

  Tako je i sa guzom. Ne obješena i ne pretvrda. Taman takva da imaš što štipnuti. A grudi moraju biti takve da ih možeš lijepo prihvatiti i da imaš osječaj da su ti ruke pune. I moraju biti pomalo teške ... prikaži još! da imaš što držati u rukama.

 • Avatar GajFoks
  GajFoks:

  koja je razlika između dobrih i loših cica - između dobrih je lančić, a između loših pupak