Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE POŠTARE, OPERATERE...

Hrvatska pošta traži više od 50 radnika, objavili koliku plaću nude, ali i razne dodatke

Koprivnica: Poštar dotrajalim motorom raznosi poštu i pakete
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/3
03.04.2024.
u 16:03

Nude i dodatak za prehranu u iznosu od 66,00 eura na mjesečnoj razini, s povećanjem dodatka do 100,00 eura do kraja godine te nagradu za lojalnost u iznosu od 1200 eura

Više od 50 radnika traži Hrvatska pošta, među kojima najviše poštara za opću i ekspres dostavu. Po pet poštara traže u Karlovcu, Puli, Velikoj Gorici, Splitu, Zaprešiću, a nude plaću od 1045 eura bruto. Osim poštara, traže i operatere u poštanskim uredima. 

Za poštare je bruto plaća 1045 eura, što je oko 800 eura neto, ovisno o mjestu stanovanja. Plaća će biti nešto veća ako zaposleni imaju djecu ili su pak mlađi od 30 godina.  

- Dostavljanje poštanskih pošiljaka, Paket24 pošiljaka, brzojava i novčanih doznaka te zaprimanje pošiljaka na adresi korisnika obavljanje poslova prijenosa, prijevoza i razmjene zaključaka poželjno je da kandidat poznaje grad, odnosno naseljeno mjesto ovisno o području dostave lokacija rada može varirati ovisno od potrebe posla - objavili su u opisu radnog mjesta te dodali kako nude 3 godišnje nagrade, plaćeno dodatno zdravstveno osiguranje te sistematski pregled, mogućnost Multisport kartice, varijabilni dio plaće ovisno od učinka u iznosu do 500,00 eura, dodatak za prehranu u iznosu od 66,00 eura na mjesečnoj razini, s povećanjem dodatka do 100,00 eura do kraja godine te nagradu za lojalnost u iznosu od 1200 eura. 

Neki natječaji traju do 5. travnja pa se treba požuriti s prijavama, a dio njih i do 20., odnosno 26. travnja. Prijaviti se može ovdje. 

GALERIJA Misterij 'zelene zgrade' u N. Zagrebu: Utrošeni su milijuni, nikad nije imala stanare, a što joj nosi sudbina...?

Koprivnica: Poštar dotrajalim motorom raznosi poštu i pakete
1/17
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar rubinet
rubinet
17:15 03.04.2024.

Kod nas, u malom Gradu pored mora, listonoše/poštari ( stranci) nose pisma na desetu adresu. Potpišu sami preporučenu pošiljku i ubace gdje žele. Samoupravljanje. Ili opća anarhija. A ne znaju ni riječi hrvatskog jezika. Žalosno.

AK
Aka
18:39 03.04.2024.

Zašto u HRvatsku ne isporučuje Amazon? Zato jer o tome niko ne brine. Pogledajte cijene na Amazonu i ponudu na AMazonu pa će vam biti jasno da nas drže porobljene da kupujemo i plaćamo bofl za veliki novac! Zar nije RH dio EU? Pa zašto onda je kod nas sve lošije nego vani, nemamo Amazaon, plaće su male, penzije nikakve, roba smeće ?Zato jer se o tome niko ne brine, eto zato!!Ili na tome dobro zarađuje a trebao bi brinuti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije