Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon tri dana

Hrast, Macronov dar Trumpu, nestao s travnjaka Bijele kuće

Žuta mrlja na mjestu hrasta kojeg je Macron poklonio Trumpu
Foto: Yuri Gripas/REUTERS/PIXSELL
30.04.2018.
u 00:15

Šteta, jer Macron se doista potrudio, sadnica je stigla iz šuma sjeverne Francuske gdje je poginulo mnogo američkih vojnika u Prvom svjetskom ratu boreći se protiv njemačke vojske

Reporteri njemačkog Bilda primijetili su na agencijskim fotografijama travnjaka ispred Bijele kuće vrlo zanimljiv detalj. Naime, kao znak čvrstog prijateljstva Sjedinjenih Država i Francuske, Donald Trump i Emmanuel Macron posadili su na travnjaku sadnicu hrasta. Učinjeno je to za posjeta francuskog predsjednika prošlog tjedna u ponedjeljak. Doista lijepo, osim što mladog stabla na travnjaku više – nema. Na njegovu je mjestu sada samo žuta mrlja kao nijemi svjedok da je tamo trebalo izrasti lijepo stablo.

Šteta, jer Macron se doista potrudio, sadnica je stigla iz šuma sjeverne Francuske gdje je poginulo mnogo američkih vojnika u Prvom svjetskom ratu boreći se protiv njemačke vojske.

Gdje je mladi hrast završio, ne zna se, nema nikakvog službenog objašnjenja, možda je premješteno nekamo drugdje, možda se Trumpu drugo jutro više nije svidjelo. Drugi će put Macron znati bolje. Pa će Trumpu donijeti kakav drugi poklon. Lulu mira, možda.

Komentara 9

Avatar Prosenjak
Prosenjak
12:49 30.04.2018.

Trump je završio rat u Koreji i to je činjenica. 70 godina svi su nešto pričali, predlagali, održavali sumite, mlatili praznu slamu i došao Trump i rješio problem a ima još 9 mjeseci do polovice mandata. I toi je činjenica.. A to što novinar ovdje sugerira da je Trump neki živčenjak kojem se iduće jutro neće svidjeti stablo pa će ga posjeći, to je čisti spin bolesnih lažljivih ljevičara kakvima se služe da ocrne Trumpa. Njima je uzor bio Obama, čovjek koji je dobio Nobelovu nagradu za mir a nakon toga, počeo rat u Siriji, bombardirao Irak, Afganistan, Libiju, dronovima bombardiao po Pakistanu, Somaliji, Jemenu i sličnim državama kršeći sve moguće norme međunarodnog prava, ali tu štetočinu nisu tako napadali.

Avatar nekakav
nekakav
07:35 30.04.2018.

niti jedno stablo posađeno u krugu bijele kuće povodom nekog događaja ne ostane tu trajno, premjesti se već kroz koji dan. ništa novog ni neočekivanog. lokacija je bila zgodna za slikati, stane puno novinara. drvo raste negdje drugdje. dal vii poznate pravila u americi? da tamo u svojem dvorištu baš i ne možeš posaditi drvo kakvo želiš i gdje želiš? i da moraš imati boju fasade i prozore kakve je netko u urbanizmu grada zamislio? možeš ti unutra svašta mijenjati, al vani to mora biti ako i nikako drugačije. tako je i sa ovim drvom. žuta mrlja.... to je novinar! :)

Avatar mofo
mofo
02:45 30.04.2018.

"novinar"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije