Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESUVISLI ODGOVORI

Hit video novinarke BBC-ja koja je razgovarala s čovjekom u Londonu: Zna li on uopće da je kraljica umrla?

Screenshot
12.09.2022.
u 12:40

– Došao sam kući nakon posla, uključio TV i vidio da ste vi ovdje. Zato sam došao, vidjeti ovo, biti dio toga – rekao je muškarac novinarki ispred Buckinghamske palače

Hit na društvenim mrežama postao je video novinarke BBC-a koja je u četvrtak navečer ispred Buckinghamske palače razgovarala s brojnim građanima koji su došli odati počast preminuloj kraljici Elizabeti II. 

Jedan od građana s kojima je razgovarala, sudeći prema njegovim odgovorima, nije ni znao što se događa. 

 

– Možete li nam objasniti zašto ste ovdje, u Londonu je noć, a svi se ovdje okupljate – upitala je novinarka Kasia Madera jednog od okupljenih. Međutim, ni on sam nije znao zbog čega je došao. 

– Došao sam kući nakon posla, uključio TV i vidio da ste vi ovdje. Pomislio sam, nešto se događa ovdje. Zato sam došao, vidjeti ovo, biti dio toga – rekao je, na što mu je novinarka rekla da sigurno nije ona razlog njegova dolaska. 

– Ne mislim doslovno na vas, nego na ovaj događaj. Pet minuta hoda... Sva ta raznolikost koja se događa je dobra, zanimljiva i stvarno lijepa – rekao je Britanac ostavivši novinarku bez riječi. Odmah nakon toga završila je razgovor, a snimka se počela širiti društvenim mrežama. Mnogi su se složili kako muškarac vjerojatno nije ni znao da je kraljica umrla. 

VIDEO Ljubavna priča kraljice Elizabete i princa Philipa jedna je od najljepših, nisu im presudili ni brojni skandali

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar HrvatskiZmaj
HrvatskiZmaj
13:39 12.09.2022.

Sasvim fina ironija i sarkazam lika prema novinarima. Koju oni, budući "jako inteligentni" nisu prepoznali. Shame 🤦‍♀️

BI
billynik
13:31 12.09.2022.

Ali zato mi u Hrvatskoj znamo sve pojedinosti i skandale kraljevske obitelji iako veze nemamo s tim.

Avatar Vlad korbač
Vlad korbač
13:20 12.09.2022.

Taman da to i nije ironija i sarkazam, kao što misli kolega "HrvatskiZmaj",, uz svo dužno poštovanje pokojnoj kraljici, ipak ne vidim gdje je tu problem i što je problem. Kao što je napisano čovjek radi, kao najveća večina Britanaca svoj posao shvaća ozbiljno i njemu je posvečen. Osim toga navjerojatnije ima SVOJ ŽIVOT (s obzirom da ne izgleda preloše - žene i seks,,, prijatelji, hobiji,,,,,,,,,,,,,). Čovjek dakle ima svoj život kojega živi, i posao kojega vjerojatno dobro radi, i nema vremena za tuđe živote u medijima, po portalima i društvenim mrežama. Ne bi bilo loše i da nas je u Hrvatskoj više takvih kao on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije