Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi prijestolonasljednik

Tko je novi britanski kralj Charles III., 'vječni broj 2', čiji je ugled srozala smrt bivše supruge Lady Di

11.09.2022.
u 09:02

Charles mora biti svjestan činjenice da njegov ugled u narodu još uvijek nije rehabilitiran nakon razvoda od bivše supruge Diane i njezine smrti u prometnoj nesreći u Parizu, nakon čega je stupio u drugi brak sa svojom mladenačkom ljubavi Camillom, vojvotkinjom od Cornwalla, koju neki krive za propast Charlesova prvog braka.

Komentara 19

Avatar horuk
horuk
10:37 11.09.2022.

Tip je u telefonskom razgovoru sa njegovom ljubavnicom zaželio biti ženski higijenski uložak.

ZA
zagabria7
10:29 11.09.2022.

Nije tešjo razumjeti ljubav ali trebao je biti pošten prema Diani i ne upropastiti joj životženidbom. Stoga kralj klempo nije poštena osoba

ŠA
Šaraf
11:48 11.09.2022.

Tip čovjeka koji je govorio o globalnom resetu i zelenoj tranziciji sve ne zabilježeno mnogi su to zaboravili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?