Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
princeza Anne

Jedina kći kraljice Elizabete Britance dirnula potezom pred lijesom, shrvana ga je pratila

Queen Elizabeth II death
Foto: Alkis Konstantinidis/PRESS ASSOC
1/20
12.09.2022.
u 10:25

Sve vrijeme uz nju je bila i Sophie, supruga princa Edwarda i snaha kraljice Elizabete, koja ju je tješila

Kraljica Elizabeta II. imala je četvero djece, a od toga jednu jedinu kćer – princezu Anne (72). Punim imenom Anne Elizabeth Alice Louise, princeza je oduševila Britance dirljivim potezom koji je napravila pred lijesom svoje majke. Naime, unatoč velikoj boli zbog gubitka majke, ispoštovala je protokol te se poklonila pred lijesom i tako joj odala počast. 

Sve vrijeme uz nju je bila i Sophie, supruga princa Edwarda i snaha kraljice Elizabete, koja ju je tješila. 

Foto: profimedia

Inače, princeza Anne u automobilu je pratila lijes od dvorca u Balmoralu, gdje je kraljica preminula, pa sve do Edinburgha. Na licu je imala gotovo kameni izraz, zbog čega su mnogi primijetili koliko je shrvana zbog gubitka majke. 

"Svijet je izgubio povijesnog vladara, ali ja sam izgubio baku", rekao je unuk kraljice Elizabete, princ William, a mnoge su na te riječi podsjetile i fotografije shrvane princeze Anne.

VIDEO>>Od ranih jutarnjih sati ljudi se okupljaju ispred Buckinghamske palače kako bi se oprostili od Kraljice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije