Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'političko divljaštvo'

HDZ oštro o Grbinu i Ahmetović: 'Kao trbuhozborci na daljinski upravljač ponavljaju Milanovićeve uvrede'

Foto: PIXSELL
1/3
30.03.2021.
u 22:23

Nakon što je iskompleksirani Milanović već izgubio od Plenkovića sa 7 razlike 2016., a Bernardić sa 25 razlike 2020. - Grbinov SDP ne uspijeva pomaknuti rejting sa 16-ak %, poručuju iz HDZ-a

Hrvatska demokratska zajednica oglasila se večeras putem svoje Facebook stranice nastavno na rasprave koje traju već nekoliko dana. Poručili su kako Peđa Grbin i Mirela Ahmetović "besramno kao trbuhozborci na daljinski upravljač ponavljaju Milanovićeve uvrede i političko divljaštvo". 

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

- Novi čelnik SDP-a Peđa Grbin, očito duboko frustriran činjenicom da ni pola godine poslije preuzimanja odgovornosti ne može pomaknuti rejting svoje stranke s 16% - nastavlja s dodvoravanjem divljaštvu Zorana Milanovića - bez čije potpore očito ne može sam politički djelovati. Tako se Grbin udostojio optužiti Vladu za nesposobnost, ponovno kopirajući FB statuse Milanovića. Istu Vladu koja se bori s pandemijom COVID-19, radi na obnovi potresom stradalih područja te rješava nagomilane probleme koje je ostavila nesposobna SDP-ova Vlada pod vodstvom Zorana Milanovića. Primjerice - novih 70 milijardi kuna zaduženja, rekordni deficit, kaos u brodogradilištima, visoku nezaposlenost i nikakvu apsorpciju EU fondova.

Nakon što je iskompleksirani Milanović već izgubio od Plenkovića sa 7 razlike 2016., a Bernardić sa 25 razlike 2020. - Grbinov SDP ne uspijeva pomaknuti rejting sa 16-ak %.

Gospođo Ahmetović:

- diktator je netko tko se hvali da zna za tajne izvide u kaznenom postupku

- diktator je netko tko krši Ustav RH i zakone

- diktator je netko tko nakon pravnog i političkog poraza na Ustavnom sudu i u Hrvatskom saboru, provodi političko divljaštvo vrijeđajući sve koji misle drugačije

- diktator je netko crta mete na čelima manjinskih političara i drugih javnih osoba

Grbin i Ahmetović besramno kao trbuhozborci na daljinski upravljač ponavljaju Milanovićeve uvrede i političko divljaštvo. Na svaki iskaz mržnje, verbalnog nasilja i laži koje šire dobit će oštar i adekvatan odgovor, objavljeno je na Facebook stranici HDZ-a.

Podsjetimo, Peđa Grbin danas je u Karlovcu rekao: "Predsjednik u ovom trenutku otvara brojne teme koje su u Hrvatskoj problem i to je dobro. Je li retorika ispravna, neka svatko procijeni. No, kada s druge strane imate lopovluk, onda se bojim da pristojnost više nije metoda kojom se možete boriti s lopovlukom", komentirao je, a na pitanje tko su lopovi istaknuo da ako je politička stranka osuđena za korupciju i ako se njen predmet nalazi na Vrhovnom sudu Hrvatske, a ta ista stranka i opstruira izbor predsjednice Vrhovnog suda, da je onda jasno tko su lopovi.

Na prozivke koje su upućene na račun njezine stranke na konferenciji za medije Milorada Pupovca, prije nekoliko dana reagirala je i Mirela Ahmetović.

- SDP će i dalje ostati stranka svih hrvatskih građana, promicati ideju građanske i civilizirane zajednice temeljene na uzajamnom poštivanju, solidarnosti i toleranciji. Naši birači bit će između ostalih i hrvatski Srbi i na to ćemo biti ponosni. Upravo to nas čini velikom strankom, većom i snažnijom od onih koje na antagoniziranju većinskog naroda s manjinskima i obratno rade isključivo za vlastite interese. Umjesto komentiranja SDP-a, neka se g. Pupovac pozabavi takvima. U međuvremenu, neka se pozabavi i nesrazmjerom svoje imovine. Na to hrvatska javnost i dalje čeka smislen odgovor, poručila je. 

VIDEO Milorad Pupovac komentirao izjave Zorana Milanovića

 

Komentara 42

Avatar sluganski_svakidan
sluganski_svakidan
23:18 30.03.2021.

Milanović, Grbih i Ahmetovićka polagano ali sigurno dostižu intelektualnu razinu jednog Davora Bernardića a to baš i nije jednostavno!

Avatar Asterix
Asterix
22:51 30.03.2021.

Uradak na nivou trećeg razreda pučke škole.

XM
XMAN
01:09 31.03.2021.

Gospodine. Grbin vaš SDP ima Blata i ljage na sebi 20 stoljeća jer vaš SDP je uništio Zdravstvo,Školstvo,BDP, Smanjili ste plaće i mirovine, zbog vas je mnogo studenata radilo preko student servisa za 7 kn i na kraju ste uništili gospodarstvo i mnogo mladih ljudi jez zbog vas otišlo i još vaše sramoćenje MAST TRAS AS od vaše kolegice kad je to izjavila osramotila je ugled Hrvatske toliko o vašem SDP -u

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije