Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema sreće

Proglasili ga mrtvim: Scaramuccija nakon Bijele kuće i supruge 'otpisao' i Harvard

Anthony Scaramucci
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
01.08.2017.
u 09:16

Anthony Scaramucci je 1989. diplomirao na tom, jednom od najprestižnijih pravnih fakulteta u zemlji

Anthony Scaramucci ima loš tjedan. Predsjednik Donald Trump najurio ga je s mjesta direktora za komunikacije a pravni fakultet na Harvardu proglasio ga je mrtvim.

Fakultet je u popisu diplomaca, kojeg objavljuje svakih pet godina, dodao kraj Scaramuccijeva prezimena oznaku da je preminuo, prenose Washington Post i CBS News. On je 1989. diplomirao na tom, jednom od najprestižnijih pravnih fakulteta u zemlji.

Vijest o popisu diplomaca objavljena je isti dan kad je dobio otkaz u Bijeloj kući zbog intervjua za magazin New Yorker u kojemu je prostački govorio o kolegama. Scaramucci je na dužnosti direktora komunikacija bio tek nešto više od tjedan dana.

Harvardski pravni fakultet priznao je grešku i ispričao se Scaramucciju.

Bijela kuća i Harvard nisu jedini koji su otpisali Scaramuccija. I njegova supruga prije nekoliko tjedana podnijela je zahtjev za razvod, a njihova sina rodila je prije tjedan dana. 

Komentara 1

DU
Deleted user
17:09 01.08.2017.

Tko sa vragom tikve sadi .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije