Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE NA CESTAMA

Bura zatvorila A1 između čvorova Maslenica i Posedarje u oba smjera

maslenica
Foto: Filip Brala/PIXSELL
29.11.2016.
u 22:07

Zbog opasnosti od naleta na životinje na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 80. km između čvorova Križ i Popovača vozi se uz ograničenje brzine

Od 21,11 sati zbog olujnih udara vjetra na mostu Maslenica zatvorena je za sve skupine vozila autocesta A1 između čvorova Maslenica i Posedarje u oba smjera. Obilazak je državnom cestom DC8 između čvorova Maslenica i Posedarje.

Zbog opasnosti od naleta na životinje na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 80. km između čvorova Križ i Popovača vozi se uz ograničenje brzine. Prema dojavi radi se o divljim svinjama, javio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. I II. skupina).

Jak vjetar usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između tunela Tuhobić i Kikovice. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su katamaranske linije Split-Vis-Split, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Hvar-Korčula i Split-Rogač te brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak.

>> Olujna bura zatvorila dionicu autoceste A1

>> Pogledajte kako izgleda stajanje na orkanskoj buri!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
08:24 30.11.2016.

nije ništ napravljen na krivom mjestu. na kojem mjestu se po tvojemu taj most trebao napraviti? misliš da se ne bi isto tolko zatvarao kao i sad? nekad nije bilo fejsa ni ovih 'medija', pa nitko nije ni znao da da je most zatvoren radi bure, već je sve ostajalo na lokalnom nivou. ovakvim lajanjem na mjesec se stječe dojam da je maltene most cijelu godinu zatvoren. a nije. ovakve udare bure nema nitko u europi, i sad se mi pravimo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije