Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE NA CESTAMA
Povratak na članak

Bura zatvorila A1 između čvorova Maslenica i Posedarje u oba smjera

Zbog opasnosti od naleta na životinje na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 80. km između čvorova Križ i Popovača vozi se uz ograničenje brzine

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
08:24 30.11.2016.

nije ništ napravljen na krivom mjestu. na kojem mjestu se po tvojemu taj most trebao napraviti? misliš da se ne bi isto tolko zatvarao kao i sad? nekad nije bilo fejsa ni ovih 'medija', pa nitko nije ni znao da da je most zatvoren radi bure, već je sve ostajalo na lokalnom nivou. ovakvim lajanjem na mjesec se stječe dojam da je maltene most cijelu godinu zatvoren. a nije. ovakve udare bure nema nitko u europi, i sad se mi pravimo..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.