Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uznemirujuća snimka

Grozota u ljetovalištu: Publika snimala kako na smrt cipelare mladića

Niccolo Ciatti
Foto: Facebook
1/2
15.08.2017.
u 22:09

Osumnjičeni Rusi tražitelji su azila u Španjolskoj, a neki mediji pišu da je riječ o Čečencima

Prava drama i filmske scene odvijale su se u poznatom ljetovalištu u Španjolskoj, u Lloret de Maru, kada su trojica Rusa na smrt iscipelarila mladog Talijana, 22-godišnjeg Niccoloa Ciattia iz mjesta pokraj Firence, a u popularnom Lloret de Maru bio je s prijateljima na odmoru.

U petak navečer odlučili su posjetiti noćni klub u kojem je nesretni mladić ubijen. Kao razlog za divljačko premlaćivanje mladića policija navodi činjenicu što je u gužvi u klubu slučajno odgurnuo jednog od napadača, nakon čega su ga trojica Rusa brutalno pretukla pred desecima svjedoka koji su stajali sa strane i promatrali kao da gledaju boks meč.

UPOZORENJE: UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Da stvar bude još gora, svi su snimali mobitelima kao da se radi o nekoj vrsti zabave. Osumnjičeni Rusi tražitelji su azila u Španjolskoj, a neki mediji pišu da je riječ o Čečencima.

Komentara 15

KA
Karloho
22:25 15.08.2017.

U Rusiji živi vise od stotinu nacija,nisu svi Rusi ,ako žive u Rusiji ili su došli iz Rusije ,a ovo sigurno nisu Rusi ...

AU
Audi1900
22:16 15.08.2017.

10 na jednog .srbska posla

Avatar abcd
abcd
22:56 15.08.2017.

Te Cecene lijepo poslati Kadirovu, on ce ih "disciplinirati". Skupa sa ovim kukavicama sto ih nisu razdvojili ili sprijecili, pogotovo ove debile sto su to snimali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije