Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Huliganizam

Tučnjava Armade i Grobara u centru Rijeke! Bilo je i ozlijeđenih

Armada
Igor Kralj/PIXSELL
23.07.2017.
u 19:16

Pripadnici Armade saznali su da se u gradu nalazi skupina navijača Partizana, koji su se vraćali prema Austriji. Potom su ih napali.

Riječani su u petak navečer svjedočili tučnjavi u centru grada, a prema nekim saznanjima riječ je o sukobu navijačke skupine 'Armada' s navijačkom skupinom Partizana 'Grobari'. Sukob je bio isključivo navijački, pišu 24sata.

Pripadnici Armade saznali su da se u gradu nalazi skupina navijača Partizana, koji su se vraćali prema Austriji odakle su. Partizan je ovog tjedna igrao kvalifikacijsku utakmicu u Podgorici, a desetak navijača iz Austrije i Slovenije odlučilo je ostati malo duže na moru. Tako su se našli u Rijeci.

Navijači Partizana navodno nisu nikoga dirali niti provocirali. U trenutku dolaska Rijekinih navijača nastao je kaos te su rastjerali Grobare s Trga Republike Hrvatske.

Policija je nakon nekoliko minuta stigla na mjesto sukoba, ali tamo nije zatekla nikog pošto su se svi razišli.

Među navijačima je bilo i ozlijeđenih, ali nitko nije tražio liječničku pomoć.

Komentara 43

SV
stjepan v.
19:31 23.07.2017.

hvala vam Armado, nemaju oni nista ovdje traziti.

VL
????
19:56 23.07.2017.

Sad ćemo dobiti prosvjedne note iz Slovenije i Austrije, jer se dam kladiti da su ovi slovenski i austrijski državljani ...

BA
balance
19:29 23.07.2017.

Podrška za Armadu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije