Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIJEN ZAHTJEV TUŽITELJSTVA

Australac ne ide u pritvor, no ne smije napustiti Split

policija
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
18.07.2017.
u 14:50

Australac je ostao bez putovnice i svaki se dan mora javljati načelniku

Sudac istrage Županijskog suda u Splitu odbio je prijedlog tamošnjeg tužiteljstva da se Australcu (34), osumnjičenom za nanošenje teške tjelesne ozljede odredi istražni zatvor.

Tužiteljstvo je istražni zatvor tražilo zbog opasnosti od bijega, no umjesto određivanja istražnog zatvora, sudac istrage je Australcu zabranio da napusti boravište, privremeno mu je oduzeo putovnicu i vozačku dozvolu te mu je naložio obavezno i svakodnevno javljanje načelniku PU splitsko- dalmatinske.

Australca se sumnjiči da se 12. srpnja oko 1.30 u jednom splitskom kafiću posvađao i potukao s 27-godišnjakom. U jednom je trenutku 27-godišnjaka snažno udario šakom u glavu, a ovaj je pao na pod te je ozlijeđen opasno po život jer ima nagnječenje mozga, prijelom lubanje i krvarenje između kostiju lubanje i moždane ovojnice.

Komentara 4

Avatar ivek
ivek
00:00 19.07.2017.

sudac mu ponudil bijeg u austriju,,,,, pod hitno ga vratit u istrazni zatvor,,,sudit pokusaj ubistva ...

Avatar zagorac2
zagorac2
06:15 23.07.2017.

ma dajte ne pricajte svasta pa proci ce ko i onaj torcidin tip koji je pokusao ubit Mamica ili onaj antihrvatski razbojnik Ivo Bego ili mislite da bi ovog trebalo tesko osudit jer ipak nije udario i pokusao ubit Mamica nego nekog ? jer samo pokusaji ubiti Mamica se oprastaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije