Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVE INFORMACIJE S TERENA

Grmoja: Uspjeli smo, imamo referendum

Nikola Grmoja održao konferenciju ispred Sabora kako bi izbjegao ulazak u zgradu i testiranje
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
19.12.2021.
u 20:24

Grmoja je zahvalio svim volonterima  koji su, kako je kazao, po teškim vremenskim uvjetima uložili i svoje vrijeme i trud.

Potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja rekao je u nedjelju za Hinu kako su prema prvim informacijama s terena uspjeli prikupiti dovoljan broj potpisa te "imaju referendum" protiv Covid potvrda i 'stožerokracije'.

"Još nismo prikupili sve podatke s terena. U danima koji dolaze prikupljat ćemo liste s potpisima od naših volontera pa ćemo u srijedu izići s dodatnim informacijama na konferenciji za novinare", rekao je Grmoja. 

U ponoć je istekao rok za prikupljanje potpise za raspisivanje referenduma kojim 'mostovci' traže ukidanje Covid potvrda i “stožerokracije” odnosno da se ovlasti sa Stožera prebace na Sabor, koji bi o mjerama odlučivao dvotrećinskom većinom. Za pokretanje referenduma potrebno im je 368.446 potpisa.

Grmoja je zahvalio svim volonterima  koji su, kako je kazao, po teškim vremenskim uvjetima uložili i svoje vrijeme i trud. 

"To je u konačnici dovelo do pobjede građana Republike Hrvatske. Oni su rekli 'ne' korumpiranom stožeru  i diskriminatornim covid potvrdama", zaključio je 'mostovac' Grmoja.

Komentara 81

Avatar alien79
alien79
20:45 19.12.2021.

Bravo za normalnost, bravo za Most. Sendvičari na aparatima

ZP
Zabranjen pristup
20:45 19.12.2021.

Bravo, cestitke i hvala svima na sudjelovanju!

DO
domazl
21:21 19.12.2021.

Ovaj puta brojiti će Zekanović.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije